Létfontosságú meccs előtt a juniorok

Sz. G.Sz. G.
Vágólapra másolva!
2004.08.04. 22:44
Címkék
Az utolsó szalmaszálba kapaszkodik bele a magyar női juniorválogatott, hogy maradjon esélye az Európa-bajnokság elődöntőjébe jutni.
Györe Lajos okkal gondterhelt
Györe Lajos okkal gondterhelt
Györe Lajos okkal gondterhelt
Györe Lajos okkal gondterhelt
Györe Lajos okkal gondterhelt
Györe Lajos okkal gondterhelt
Miután a B-csoport utolsó találkozóján Görögország ötgólos verést (9-4) mért a mieinkre, Györe Lajos csapata nulla pontot visz magával a negyeddöntőbe, annak is az E-csoportjába. A négyes másik két tagja az orosz és a cseh együttes lesz, amiből könnyen kitalálható, hogy a szbornaja ellen kell megszerezni a létfontosságú két pontot, miután Csehországgal szemben mindenki egyértelmű eséllyel lép fel. A nehéz feladatot csütörtökön déli fél 1-től kellene megoldaniuk Tomaskovicséknak.
"Kedden megijedtek a lányok, ami alatt azt értem, hogy a megfelelő pillanatokban nem merték vállalni az átlövést, a betörést, a centerezést, s csak alibifaultokra futotta. Remélem, az oroszok ellen összeszedik magukat, a taktikát már megbeszéltük, ezt gyakoroltuk a szerdai edzésen" - mondta Györe Lajos szövetségi kapitány, akinek nagy szüksége lenne egy vérbeli vezéregyéniségre a vízben.

NÔI JUNIOR EURÓPA-BAJNOKSÁG, BARI
A 9-13. helyért. Franciaország-Ukrajna 9-5. A franciák folytathatják a 9-12. helyért. Negyeddöntő. Az E-csoport állása: 1. Görögország 2 pont (9-4), 2. Oroszország 2 (13-9), 3. Csehország 0 (9-13), 4. Magyarország 0 (4-9). Az első két helyezett jut az elődöntőbe. Csütörtök. 12.30: Magyarország-Oroszország. 17.00: Görögország-Csehország
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik