A csehek ellen is megizzadtak

Sz. G.Sz. G.
Vágólapra másolva!
2004.08.06. 21:05
Címkék
Miután eldőlt, hogy a magyar válogatott nem juthat be az elődöntőbe, amolyan presztízsmeccsre került sor pénteken a görögökkel meglepetésre döntetlenre végző csehek ellen.
Miután eldőlt, hogy a magyar válogatott nem juthat be az elődöntőbe, amolyan presztízsmeccsre került sor pénteken a görögökkel meglepetésre döntetlenre végző csehek ellen. A Györe-csapat is megküzdött a sikerért: a félidőben még egyenlő volt az állás, ám a harmadik negyed jó védekezése, valamint Brávik és Tomaskovics gólja döntőnek bizonyult. Az utolsó felvonásban megtartották előnyüket a mieink, akik szombaton pihenhetnek, vasárnap pedig az F-csoport harmadikjával játszanak az ötödik helyért."Szoros, küzdelmes mérkőzésen győztünk. A bírók furcsa felfogásban vezettek, megölték a centerjátékot" - vélekedett a meccs után Györe Lajos.Negyeddöntő, E-csoportMagyarország - Csehország 8-6
(2-1, 2-3, 2-0, 2-2)
Bari, 200 néző. V: Baradas (portugál), Littlejohn (angol)
MAGYARORSZÁG: Jankovics - TOMASKOVICS 3, BRÁVIK F. 3, Szűcs, Tóth I. 1, Poszkoli, Kiss A. 1. Cs: Szabó X., Hajdú, Csavajda, Kisteleki O., Huszka. Szövetségi kapitány: Györe Lajos
CSEHORSZÁG: Gazdiková - Bartusková 2, Javorská, Fancrová 2, A. Kielbergerová, I. Kielbergerová, Musilová. Cs: Vitousová, Vopalková, Hendrichová, Lavrikovová, Lisková 2, Maresová.
Szövetségi kapitány: Ivana Stoclová
Gól - emberelőnyből: 8/3, ill. 4/1
Négyméteresből: 1/1, ill. -

Oroszország-Görögország 12-4

A végeredmény: 1. Oroszország 6 pont, 2. Görögország 3, 3. Magyarország 2, 4. Csehország 1. Az első két helyzett jutott az elődöntőbe. F-csoport: Hollandia-Olaszország 9-8, Spanyolország-Németország 8-6.

Az állás: 1. Hollandia 4 pont, 2. Németország 2 (15-14), 3. Spanyolország 2 (11-13), 4. Olaszország 0 (14-18).
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik