Visszaszámlálás az Eb-re

Sz. G.Sz. G.
Vágólapra másolva!
2004.08.31. 20:37
Címkék
Noha még mindenki a magyar férfi vízilabdázók olimpiai sikeréről beszél, két hét múltán a juniorok is szép feladat megoldására vállalkoznak.
Szeptember 12-19-ig Máltán rendezik meg a korosztályos Európa-bajnokságot, amelyen a B-csoportban, Hollandia, Oroszország, Anglia társaként kapott helyet a Merész András irányította alakulat. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendkívül erős stuttgarti tornán első helyen végeztek a mieink, augusztus 19. és 22. között pedig a szlovákiai Terebesen szerepeltek, és a horvátoktól elszenvedett 12-11-es vereségen kívül csak győzelmek kerültek a tarsolyba. Merész legfeljebb amiatt sopánkodhat, hogy a nyáron nem akadt egyetlen olyan felkészülési meccs vagy torna, amelyen ne lett volna legalább egy sérültje, azaz komplett csapatát sohasem tudta vízbe küldeni. Jelenleg Gyulán regenerálódnak a gárda tagjai (a közelmúltban nevezte meg 15 harcosát a mester), a jövő hétnek azonban még keményen nekiszaladnak (két edzés naponta) - csütörtökön pedig elutaznak Málta Gzira nevű városába.A férfi junior Eb-re utazó csapat
Kapusok: Baksa Lászó (FTC), Bisztritsányi Dávid (UTE). Mezőnyjátékosok: Debreczeni Balázs, Kotszidisz Nikolaosz, Máthé Balázs, Varga Dénes (valamennyien UTE), Heinrich Dávid, Kuncz Tamás, Szabó Péter (mindhárman KSI), Juhász Zsolt, Somogyi Balázs (mindketten Szentes), Tóth Márton (Domino-BHSE), Sziklai Tamás (Vasas), Bálint Gergő (Eger), Kállai Márk (BVSC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik