Labdarúgás: csöveket vettek ki Banó-Szabó Bence térdéből

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.13. 20:17
Címkék
Keresztszalagműtétjét követően elkezdte a rehabilitációt Banó-Szabó Bence, a Budapest Honvéd U21-es válogatott középpályása. A 20 esztendős reménység az Aranyoroszlánok című műsorban gyötrelmei mellet arról is beszélt, hogy még erősebben szeretne visszatérni a pályára, mint ahogy a sérülése előtt játszott.

Banó-Szabó Bence még márciusban,a Kisvárdával vívott mérkőzés hetében sérült meg az egyik edzésen, teljesen ártalmatlan szituációban. A leérkezés után hátrabicsaklott a lába, az orvosi vizsgálatok után kiderült, az U21-es válogatott középpályás keresztszalag-szakadást szenvedett, így meg kellett műteni. A beavatkozás sikeres volt, miután május végén dr. Abkarovits Géza operálta meg Székesfehérváron.Banó-Szabó Bence még márciusban,a Kisvárdával vívott mérkőzés hetében sérült meg az egyik edzésen, teljesen ártalmatlan szituációban. A leérkezés után hátrabicsaklott a lába, az orvosi vizsgálatok után kiderült, az U21-es válogatott középpályás keresztszalag-szakadást szenvedett, így meg kellett műteni. A beavatkozás sikeres volt, miután május végén dr. Abkarovits Géza operálta meg Székesfehérváron.

Banó-Szabó Bence (20) pozitívan áll hozzá az előtte álló, nehéz időszakhoz Forrás: honvedfc.hu
Banó-Szabó Bence (20) pozitívan áll hozzá az előtte álló, nehéz időszakhoz Forrás: honvedfc.hu

Banó-Szabó Bence (20) pozitívan áll hozzá az előtte álló, nehéz időszakhoz  •  Forrás: honvedfc.hu

A BudapestHonvéd 20 éves játékosa már elkezdte a rehabilitációját és elmondta, a célja az, hogy még erősebben, még jobb játékosként térjen vissza, mint amilyen a sérülése előtt volt.

„Nagyon az út elején járok még, úgyhogy a sérülésemről nem annyira szeretek beszélni. Nyilvánmár érzem a fejlődést magamon. Türelmesebb vagyok, máshogy látok szituációkat, máshogy nyilvánulok meg. A legjobban a műtét után örültem. Nagyon nagy megkönnyebbülés volt számomra, hogy túl vagyok rajta. Őszintén szólva rendkívülizgultam, mert ez volt az első ilyen beavatkozás az életemben, ami nagy fordulatot jelent számomra.A legnehezebb pillanat az volt, amikor a térdemből két csövet húztak ki, eléggé fájt.Úgy szeretnék visszatérni, hogy mindenki azt mondja majd: jobban tértem vissza, mielőtt megsérültem" – mesélt érzéseirőlBanó-Szabó az Aranyoroszlánok című műsorban, akire a sikeres műtét ellenére isaz előrejelzések szerint nagyjából féléves kihagyás vár.

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik