Ökölvívás: Bertók Róbert szerint sikeres állomás volt az U22-es Eb

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.03.27. 13:25
Címkék
Két ezüst- és egy bronzérem volt a magyar mérleg a szerdán véget ért horvátországi U22-es Európa-bajnokságon. A fiatalok teljesítményét a szövetségi kapitány, Bertók Róbert értékelte.

Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség
Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség
Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség

 •  Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség

„Fontos állomáson vagyunk túl, amely a női vb és a felnőtt férfi Eb előtti utolsó nagy megméretést jelentette. Többségében elégedett vagyok, hiszen az egyik, ha nem a legeredményesebb U22-es kontinensbajnokságot tudhatjuk magunk mögött. A női csapat nagyon szépen szerepelt, hiszen két ezüst- és egy bronzérmet szereztünk Hámori Lucának, Hoffmann Rékának és Sipos Hajninak köszönhetően. Emellett a férfiak mezőnyében is voltak olyan vereségek, amelyek inkább bizakodásra, mint elkeseredésre adtak okot” – mondta a Magyar Ökölvívó Szakszövetség honlapjának Bertók Róbert szövetségi kapitány.

A szakvezető ezúton kitért a horvátországi Porecben tapasztalt csapategységre is.

„Nagyon sok energiát fektetünk abba is, hogy a csapatot összekovácsoljuk, és azt gondolom, ebben az értelemben is jó irányba tartunk. Másfél év távlatában egyre inkább kirajzolódik, hogy milyen út az, amin mennünk kell tovább.”

További korosztályos hírekÖKÖLVÍVÁSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik