Kézilabda: a Tiby-kupán volt jelenése az ifjúsági fiúválogatottnak

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.10.16. 13:58
Címkék
Vasárnap délelőtt játszotta az utolsó mérkőzését a franciaországi Tiby-kupán az ifjúsági fiú kézilabda-válogatott: a felkészülési tornát a Kárpáti Krisztián vezette együttes egy győzelemmel és két vereséggel zárta.

Nívós ellenfelek ellen játszhatott felkészülési mérkőzéseket a franciaországi Tiby-kupán a magyar ifjúsági fiú kézilabda-válogatott. Az annuális torna korábbi felvonásain Mikel Hansentől Ludovic Fabregasig olimpiai, világ- és Európa-bajnokok soraszerepelt, az ő lábnyomukba léptek bele a 2022-es esemény résztvevői.

Magyar támadás a horvátok elleni meccsen Forrás: tiby-handball.com
Magyar támadás a horvátok elleni meccsen Forrás: tiby-handball.com

Magyar támadás a horvátok elleni meccsen  •  Forrás: tiby-handball.com

A magyar csapat a horvátok elleni sikerrel kezdett, a fiúk szoros meccsen 29–27-re győztek a Montpellier-ben légióskodó Terjék Roland vezérletével, aki 10-szer talált be. A folytatásban a házigazdákkal néztek farkasszemet a játékosok: a szombat esti találkozón a franciák végig vezetvediadalmaskodtak, 28–22-re. A NEKA-s Kathi Sándor villogott ekkor, 7 góljával a találkozó legeredményesebbje lett.

Vasárnap délelőtt az első két meccsüket egyaránt vereséggel záró portugálok következtek. A félidőben Terjékék egygólos előnyben voltak, ám a hajrá az ellenfélnek sikerült jobban, az előnyt pedig meg is tartotta a lefújásig (33–32).

További korosztályos híreinkKÉZILABDÁBANa sportági aloldalunkon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik