Labdarúgás: a bajnoki dobogón zárna az MTK Budapest U17-es csapata

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.12.23. 12:28
Címkék
Az MTK Budapest U17-es labdarúgócsapata a dobogón végezne a korosztály kiemelt bajnokságában.

Második helyen zárta az őszi idényt az MTK Budapest labdarúgócsapata az U17-es kiemelt bajnokságban. Horváth Ádám együttese az szezon egy korai pontján a tabella élén is állt, és végig magabiztosan vette az akadályokat, így a tavasszal is a legjobbak között folytathatja szereplését. A félidényt a vezetőedző értékelte a sandorkaroly.hu-nak.Horváth Ádám együttese az szezon egy korai pontján a tabella élén is állt, és végig magabiztosan vette az akadályokat, így a tavasszal is a legjobbak között folytathatja szereplését. A félidényt a vezetőedző értékelte a sandorkaroly.hu-nak.

„A hosszútávú fejlődés szempontjából az a legelőnyösebb, ha folyamatosan az ország legjobbjaival mérkőzhetnek a fiatalok, a felsőházban pedig sokkal színvonalasabb meccsek lesznek, mint a B-csoportban. Amikor ezt a korosztályt a nyáron átvettük a kollégákkal, viszonylag hamar megfogalmazódott bennünk, hogy akár a dobogó közelében is ott lehet a társaság, ha minden klappol, és ez meg is valósult.

Azt szeretném, hogy a tavasszal minél jobb meccseket játsszunk, és fejlődjenek a fiatalok.

Az, hogy mi az eredmény, az mindig kérdéses, hiszen 2021/22-ben például a hetedik helyen zártunk, ami önmagában talán csalódást keltő, de ha azt mondom, hogy Barkóczi Benedek személyében volt olyan labdarúgónk, aki az idény végén az NB I-ben is bemutatkozott, többen pedig a harmadosztályban, a felnőttbajnokságban bizonyíthattak már ebben a szezonban és az ifi BL-csapatnak is alapemberei, akkor azt kell mondjam, eredményesen dolgoztunk. Persze nem szeretném megkerülni a kérdést, elégedettek lennénk, ha sikerülne a dobogón végezni a mostani garnitúrával.”

A teljes cikk itt érhető el.

(Kiemelt képen: Horváth Ádám Forrás: sandorkaroly.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik