Vízi Eb: Nem engedhetünk meg ilyen rövidzárlatot – Benedek

Vágólapra másolva!
2016.01.13. 21:59
A magyar férfi vízilabda-válogatott 12–6-ra legyőzte Oroszországot a belgrádi Európa-bajnokság csoportmeccsén. A találkozó után Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak.

„Tudtuk, mi a tét, hogy minden kapott gól számít – mondta Benedek Tibor szövetségi kapitány. – A harmadik negyedben kezdtünk el úgy játszani, ahogy a görögök ellen abbahagytuk az első mérkőzésen. Nem örülök az elején történtek miatt. A meccs előtt talán aláírtam volna a hat gólt, mert egyébként nem olyan rossz ez az orosz csapat. Nem leptek meg minket, inkább mi voltunk túl lassúak. A tét miatt kicsit luxusnak érzem ezt az időszakot. Az elején az oroszok elhihették, hogy jobbak nálunk, de aztán kaptak egy nagy pofont.”

„Megpróbáljuk jobban megverni a törököket pénteken, mint a görögök, aztán meglátjuk, mi történik. Az biztos, hogy a törökök ellen nem fér bele egy ilyen kezdés.”





Benedek Tibor szövetségi kapitány. – A harmadik negyedben kezdtünk el úgy játszani, ahogy a görögök ellen abbahagytuk az első mérkőzésen. Nem örülök az elején történtek miatt. A meccs előtt talán aláírtam volna a hat gólt, mert egyébként nem olyan rossz ez az orosz csapat. Nem leptek meg minket, inkább mi voltunk túl lassúak. A tét miatt kicsit luxusnak érzem ezt az időszakot. Az elején az oroszok elhihették, hogy jobbak nálunk, de aztán kaptak egy nagy pofont.”

„Megpróbáljuk jobban megverni a törököket pénteken, mint a görögök, aztán meglátjuk, mi történik. Az biztos, hogy a törökök ellen nem fér bele egy ilyen kezdés.”





 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik