Lépésnyire a Vasas a finálétól

A. Z.A. Z.
Vágólapra másolva!
2003.04.09. 22:32
Címkék
Könnyen meglehet, ma este fény derül az egyik döntős csapat kilétére  a Vasas győzeleme esetén ugyanis már a fináléra összepontosíthat. Földi László edző vezetésével maguk a pólósok is azon vannak, a Szőnyi úton 18.00-kor kezdődő derbin végleg eldöntsék a csatát, eszük ágában sincs visszamenni a Komjádi uszodába.
BVSC–Vasas, Szőnyi út 18.00 (m2)

Spanyol férfibajnokság
Döntô, 2. mérkôzés: Barceloneta–CN Sabadell (Kiss Cs.) 9–6. Bajnok: Barceloneta, 2–0-s összesítéssel
Kedden fordulatos, magas színvonalú összecsapáson úgy nyertek az angyalföldiek, hogy 11–11-es állásnál, 1.2 másodperccel a rendes játékidő leteltét jelző dudaszó előtt Steinmetz Ádám (aki addig is remekelt, négy találatig jutott) Dabrowski Norberttel a nyakán csavart Szécsi Zoltán kapujába. "Örülök, hogy győztünk, nagyon nehéz meccs volt. Kijött a lépés, boldog vagyok, hogy sikerült hozzájárulnom ahhoz, hogy ne öt öttel menjünk a Szőnyi útra, ami bizony kegyetlen kihívás lett volna”–értékelt a meccs után a remek formában ténykedő center.
A másik oldalt természtesen szétvetette a düh, nehezen emésztették meg a zuglóiak, hogy – véleményük szerint – nyerhető meccset buktak el. Szerdán is módfelett letört társaság fogadta Gerendás Györgyöt és segítőjét, Derekas Szilárdot. "Ötször játszottunk ebben a bajnokságban a Vasassal, egyszer nyertünk, egy döntetlen és három vereség a mérlegünk. Ami különösen bosszantó, hogy az alapszakaszban és ezúttal kisértetiesen hasonló körülmények között a legvégén úszott el a meccs, sikerült véghezvinni azt a bravúrt, hogy kétszer léptünk bele ugyanabba a folyóba. Eleve esélytelenebbek voltunk, erre fel szerencsénk sem volt. Na mindegy, ez van, nincs mit tenni, becsületből hajtunk még, a tévékamerák előtt azért nem szeretnénk nagyon lebőgni, ám mint tudjuk, csodák tényleg nincsenek… ”–vélekedett Gerendás György, aki mindazonáltal elégedetten tekint fiaival az idényre: "Úgy vagyunk vele, hogy velünk rossz már nem történhet, a kupát megnyertük, indulhatunk az Euroligában, ez a lényeg.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik