Csapó nem kér a gőzfürdőből

Sz. G.Sz. G.
Vágólapra másolva!
2004.02.13. 22:14
Címkék
A görög férfi vízilabda-bajnokság második helyén tanyázó Vuliagmeni azon csapatok egyike, amelyek az Euroliga második selejtezőszakaszának vége után kerültek át a LEN-kupába.
Az 1997-es KEK-győztes a Vasastól is kikapott a H-csoportban, és harmadikként nem tudott beférkőzni a hét kiemelthez csatlakozó legjobb kilenc együttes közé. Az Afrudakisz testvérpárt felvonultató helléneknek maradt vigaszágként a LEN-kupa, amelynek negyeddöntőjében a Ferencvárossal hozta össze őket a sors. Az első meccsre szombat délután Athénban kerül sor, ám a szakmázás helyett Csapó Gábor, az FTC edző az időjárás-jelentéssel kezdte, majd a helyszín kritikájával folytatta beszámolóját:"Iszonyú hó esett itt, Athénban, úgy tizenöt-húsz centi vastag. De nemcsak az időjárás, hanem az uszoda is nonszensz. Olyan, mint egy lepukkant hangár, nincs ablaka, a gőztől öt méterre sem látni. Ha Athén olimpiát rendezhet, akkor Magyarország is simán kérhetné. Egy sörmeccset sem vállalnék ebben a létesítményben, de mert LEN-kupáról van szó, a sportszerűség azt diktálja, hogy vízbe szálljunk. Azért én szombat délutánig reménykedem, hogy nem ebben az uszodában kell pólóznunk."Csapó Gábor, gőzfelhő ide, kis látótávolság oda, nem a sötétben tapogatózik, ugyanis korábban megkapta a Vuliagmeni–Olympiakosz bajnoki derbi (6–6) videofelvételét. Ez alapján megállapította, hogy nagyon jó csapattal lesz dolguk fiainak, és háromesélyes a mérkőzés. A gőzben meg pláne…LEN-kupa, férfiak, negyeddöntő
Első mérkőzések. A párosítás:
Első mérkőzések. A párosítás:
Vuliagmeni (görög)–Jégcsillag-FTC, Marseille (francia)–Barcelona (spanyol), Jadran Split (horvát)–Hania (görög), VK Nis (szerb-montenegrói)–Mornar Split (horvát)

Szuperkupa, férfiak
5. játéknap:
Posillipo–Pro Recco (Benedek Tibor 2) 6–5 (1–3, 1–0, 2–1, 2–1). Az állás: 1. Brescia 7 pont (3 mérk.), 2. Posillipo 4 (4 mérk.), 3. Pro Recco 3 (3 mérk.). Az alapszakasz utolsó meccsét, a Pro Recco–Brescia találkozót március 1-ján rendezik meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik