Molnár fájós fejjel is agilis

Sz. G.Sz. G.
Vágólapra másolva!
2004.06.24. 22:25
Címkék
A kemény olimpiai felkészülés és a vele párhuzamosan sorjázó Világliga-meccseknek előbb-utóbb meglesz a böjtje  gondoltuk.
Meg is lett, más kérdés, nem a szerdáig nyeretlen ausztrálok ellen számítottunk rá. Az öt gólt szerző Whalan repítette tengerentúliak kifejezetten határozottan (első öt előnyüket egytől egyig kihasználták) és gyorsan játszottak, ráadásul erővel is jobban bírták a megpróbáltatásokat a szerdai összecsapáson. Meglehet, ők a szerbek elleni 19–10-es vereséggel túlestek a holtponton, mi, magyarok pedig most kerültünk bele a hullámvölgybe.
A szerdai kudarc (10–14) után Kásás Tamás úgy vélekedett, hogy 14 gólt kapni nemcsak az ausztrálok, hanem a szerb-montenegróiak ellen is megengedhetetlen. Szerinte ezen a szinten minden csapat négyévente kerül abba a helyzetbe, hogy semmi sem jön be neki.
De nemcsak a vereség fájt, hanem Molnár Tamás feje is. Az amerikaiak elleni két találkozót kihagyó center szerdán tért viszsza a csapatba, s a negyedik negyedben olyan ütés érte, hogy agyrázkódást szenvedett. Nem tudja, ki volt a tettes, csak arra emlékszik, hogy a kívül-belül felrepedt száját gyógyítgatja Pavlik doktor. Az eset magyar akciónál történt, s az egyik ausztrál védő (Molnár sem tudja, melyikük) odament hozzá a meccs után, és bocsánatot kért.
"Egy kicsit még fáj a fejem és a nyakam, de pénteken újra szeretnék játszani. Nagy bennem a bizonyítási vágy, mégsem szabad annyiban hagyni a dolgot" – mondta Molnár csütörtök délután.

Tv: a Magyarország–Ausztrália mérkőzést pénteken 18 órától élőben közvetíti az MTV

FÉRFI VILÁGLIGA. B-csoport. 3. forduló, második mérkőzések: Magyarország–Ausztrália 10–14 (4–4, 2–4, 4–2, 0–4), Szerbia-Montenegró–Egyesült Államok 12–11 (5–0, 2–3, 2–5, 3–3). Az állás: 1. Magyarország 13 pont (50–43), 2. Szerbia-Montenegró 11 (58–52), 3. Egyesült Államok 9 (51–51), 4. Ausztrália 7 (54–67). Péntek: Magyarország–Ausztrália, Hajós-uszoda, 18, Szerbia-Montenegró–Egyesült Államok, Belgrád, 20.30
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik