Bizonyíthat a hátország

Sz. G.Sz. G.
Vágólapra másolva!
2004.12.28. 21:57
Címkék
Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya 14 pólóssal utazott el kedden Kassára, a szlovákokkal közös edzőtábor helyszínére.
A szakvezető kizárólag olyan játékosokat hívott be a keretbe, akik nem szerepeltek az athéni olimpián, vagyis a kiszemelteknek - ahogy hetekkel ezelőtt fogalmazott a szakvezető - lehetőségük lesz letenni névjegyüket, bizonyíthatják, hogy képesek versenyre késztetni az olimpiai aranyérmeseket. Kemény Dénes olyan személyes tapasztalatokat szeretne gyűjteni, amilyenek az elmúlt nyolc esztendőben is nagyban segítették döntéseit. A január 4-én kezdődő vb-selejtezőre készülő szlovákok a decemberi 22-i, budapesti gálához képest kiegészülnek a spanyolországi légiósokkal, így kellően nagy ellenállásra számíthat a közvetlen hátországból verbuvált magyar gárda a betervezett négy-öt kétkapuzáson. A legtöbben, négyen a Brendon-ZF-Egert képviselik, míg a TEVA-VasasPlaketből hárman utaztak el a háromnapos edzőtáborba. Kemény Dénes számított volna Varga Dénesre is, de a felnőttválogatottban nyáron bemutatkozó 17 esztendős titán súlyos sérülést szenvedett novemberben, és csak márciusban játszhat először.A keret

Kapusok: Jászberényi Gábor (Brendon-ZF-Eger), Nagy Viktor (TEVA-VasasPlaket), Bisztritsányi Dávid (UTE-VB Leasing).

Mezőnyjátékosok: Gór-Nagy Miklós, Kis Gábor, Kiss Csaba (Brendon-ZF-Eger), Varga Dániel, Vindisch Ferenc (TEVA-VasasPlaket), Katonás Gergő, Létay Krisztián (Betonút-FTC), Varga II Zsolt (Dinamo Moszkva, orosz), Szívós Márton (Domino-BHSE), Hosnyánszky Norbert (Florentia, olasz), Komlósi Péter (Szeged-Beton VE)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik