Magath: Nem vagyok elégedett!

PATAKI GYULAPATAKI GYULA
Vágólapra másolva!
2005.02.23. 10:17
Címkék
Amire már nagyon vártunk, végre elkezdődött: újra mérkőzéseket rendeztek a Bajnokok Ligájában. Tegnap a nyolcaddöntő első négy mérkőzése volt terítéken, ahol a hazai csapatok örülhettek, hiszen mindenhol a vendéglátók győztek. A nyilatkozatokból megtudhatjuk, hogy Felix Magath miért nem elégedett, hogy Guus Hiddink mit vár Monacóban, és hogy Fabio Capello hogy értékeli a Real Madrid elleni vereséget, és Nedved sérülését.
KATTINTSON A KÉPRE ÉS TEKINTSE MEG FOTÓGALÉRIÁNKAT!
KATTINTSON A KÉPRE ÉS TEKINTSE MEG FOTÓGALÉRIÁNKAT!
KATTINTSON A KÉPRE ÉS TEKINTSE MEG FOTÓGALÉRIÁNKAT!
KATTINTSON A KÉPRE ÉS TEKINTSE MEG FOTÓGALÉRIÁNKAT!
KATTINTSON A KÉPRE ÉS TEKINTSE MEG FOTÓGALÉRIÁNKAT!
KATTINTSON A KÉPRE ÉS TEKINTSE MEG FOTÓGALÉRIÁNKAT!


Bayern München-Arsenal 3-1

Felix Magath (Bayern München) nem érti, miért engedték felállni a padlóról az Arsenalt:

- Nem vagyok elégedett az eredménnyel. Az Arsenal egy nagyon jó csapat, amely képes három vagy négy gólt szerezni egy mérkőzésen. Nem értem, hogy miért engedtük felállni a padlóról őket, amikor már teljesen elvesztették a hitüket. Már az első meccsen eldönthettük volna a továbbjutást, ha berúgjuk a nagyon fontos negyedik gólt. Sokan azt gondolják egyébként, hogy már a 3-1-gyel is eldőlt a párharc, de én nem tartozom közéjük. Sajnos nem koncentráltunk a végén, és az Arsenal gólja miatt még mindig nyílt a továbbjutás.


Arséne Wenger (Arsenal) szerint a BL legrosszabb teljesítményét produkálták:

- Az idei BL-sorozatban ez volt a legrosszabb produkciónk. Elkerülhető gólokat kaptunk, csalódott is vagyok emiatt. A Bayern nagyon fegyelmezetten játszott, de ennek ellenére a játékosaim mutathattak volna jóval többet is. Kolo Touré gólja nagyon fontos volt számunkra, ám az 1-3 csak az esélyt adja meg a továbbjutásra. Nagyon nehéz a helyzetünk, de nem lehetetlen. Optimista vagyok, hiszen még egyszer nem játszhatunk ilyen rosszul. ----

Rafael Benitez (Liverpool) a visszatérő Kewellt emeli ki csapatából:

- A vége előtt azt gondoltam, hogy a 2-0 egy jó eredmény a számunkra. A 3-1-gyel sem vagyok elégedetlen, de a legjobb mégiscsak a 3-0 lett volna... A végén jobban kellett volna koncentrálnunk. Mindig optimista vagyok, pozitívan gondolkodom, így az eredmény mellett azt emelném ki, hogy milyen jó volt látni, hogy milyen harcosak voltak a játékosaim. Tudjuk, hogy gólt kellene szerezni a visszavágón is, de nagyon nehéz találkozó vár ránk. Ám ha egy ilyen meccset játszunk, mint a Leverkusen ellen otthon, akkor joggal lehetünk bizakodóak. Harry Kewell egyébként remek formában játszott, öröm volt nézni, hogy két hónapos kihagyás után ilyen teljesítményt nyújt.


Klaus Augenthaler (Bayer Leverkusen) szerint Franca gólja visszahozta a reményt:

- A Liverpool nagyon nyomott az első félidőben, és a második játékrészben már az volt a fő célunk, hogy ne szedjünk be több gólt. Riise góljánál úgy védekeztünk, mint ahogy a bábuk szoktak. A harmadik gól majdnem mindent eldöntött, de Franca gólja visszahozta a reményt. Kaptunk egy minimális esélyt, de ezzel élnünk is kell. Bár hiányzott a Liverpool szíve és esze, Steven Gerrard, de ne feledjük, hogy a középpálya közepén Igor Biscan és Dietmar Hamann kiváló teljesítményt nyújtott. ----

Guus Hiddink (PSV Eindhoven) szerint minden a visszavágón dől el:

- A visszavágón fog eldőlni minden, de már most kijelenthetem, hogy nem védekezni megyünk Monacóba, hanem megpróbálunk gólt szerezni. Jól kezdtük a találkozót, az első félidő a mi szánk íze szerint alakult. Gyönyörű gólt szereztünk, ráadásul ezen kívül is volt számos helyzetünk. A Monaco a második játékrészben magára talált, és akkor kiegyenlítettebb volt a meccs. Próbáltuk felpörgetni a meccset, de nem sikerült újra eredményesnek lennünk. Elégedett vagyok, hiszen a csapatom jól játszott, ha hibáztunk, azt is ki tudtuk javítani. Jó helyzetből várjuk a visszavágót, de gólt kell lőnünk.


Didier Deschamps (Monaco) szerint nehéz helyzetben vannak:

- Csalódás számomra, hogy szögletből kaptunk gólt. Bár a PSV-nek remek játékosai vannak, szégyen, hogy nem tudtuk kihúzni kapott gól nélkül. A visszavágón nyomnunk kell, ha tovább akarunk jutni. Ez a meccs teljesen más volt, mint a tavalyi, haol 2-1-re nyertünk, mivel nem szereztünk gólt. Nehéz a helyzetünk, hiszen több sérültünk is van. ----

Wanderley Luxemburgo (Real Madrid) szerint nem csak a szerencse a győzelmeik titka:

- Öröm volt nézni, ahogy játszottunk. Ez egy jó eredmény, bár több gólt is szerezhettünk volna, azonban ez jobb, mint egy 2-1-es siker. Nem értek egyet azzal a megállapítással, hogy a Real csak a szerencsének köszönheti az eredményeket, mivel megérdemeljük azokat, ez a kemény munka gyümölcse. Az edzéseken nagyon készülünk, hiszen tudjuk, hogy csak így érhetünk el komoly eredményeket olyan csapatok ellen, mint a Juventus. Ők úgy játszottak, ahogy én ezt előre elképzeltem: védekeztek, és várták, hogy elkövessünk egy hibát, amelyre vércseként lecsaphatnak. Nedved kiválása nagy veszteség volt a Juventus számára, de ne feledjük, hogy tőlünk Michel Salgado dőlt ki az elején. Az előny nálunk van, de a továbbjutás Torinóban dől el.


Fabio Capello (Juventus) nem elégedetlen az eredménnyel:

- Annak ellenére, hogy kikaptunk, ez nem számít rossz eredménynek. Jól játszottunk, de amikor hibáztunk, azt góllal büntette az ellenfél, sőt egyszer Samuel is a keresztlécre fejelt. A kapott gól miatt csalódott vagyok, hiszen minden játékosomnak ki volt osztva, hogy kit őrizzen a pontrúgásoknál. Nagy veszteség volt Nedved kiválása, a sérülése előtt jól játszottunk, míg a helyette beálló Oliverának nem volt könnyű felvennie a mérkőzés ritmusát. Meg kell említenem azt is, hogy Del Piero hatalmas helyzetet hibázott el. Nehéz volt a Bernabeu-stadionban játszani.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik