Kylian Mbappé kiáll Usain Bolt ellen egy 100 méteres sprintre

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.06. 13:20
Kylian Mbappé legyőzné Usain Boltot 100 méteren? (Fotó: Getty Images)
A Paris Saint-Germain világbajnok francia labdarúgója, Kylian Mbappé elfogadta a világcsúcstartó jamaicai sprinter, Usain Bolt kihívását és összeméri erejét 100 méteren a nyolcszoros olimpiai bajnokkal.

Usain Bolt 2017-es visszavonulása után szerencsét próbált a futballban is, a Manchester United-szurkoló jamaicai sprinter részt vett például a német élvonalbeli Dortmund néhány edzésén is, majd Ausztráliában futballozott néhány hónapig.

Boltot a közelmúltban megihlette a Paris Saint-Germain villámléptű támadója, Kylian Mbappé, akit egy közelmúltban adott interjúban versenyre is hívott a jamaicai atléta.

A Nike és alapítványa közösen szervezett egy „Inspired by KM” nevű promóciós eseményt, melyen Kylian Mbappé elfogadta Bolt kihívását.

„Ő is inspirált mindenkit és azt hiszem, sokan ébredtek arra késő este, hogy megnézzék Usain Bolt egyik versenyét. Mondhatom, ez kölcsönös, és én kezdtem őt először csodálni” mondta Boltról Mbappé, majd beleegyezett egy 100 méteres versenybe.

„Mókás lenne, ha egy nap lenne arra időnk, hogy csináljunk valami szépet. Nincsenek elvárásaim az eredményt illetően” – mondta Mbappé, aki szerint nem lenne esélye legyőznie a 100 méteres síkfutás világcsúcstartóját.

SZAVAZÁS

Ön szerint ki nyerné Kylian Mbappé és Usain Bolt versenyét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik