Női kézi: Váratlanul ért, hogy én fogom lőni a heteseket – Kuczora Csenge

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.04.24. 17:34
A szlovákok legyőzésével csoportja élén végzett a magyar női kézilabda-válogatott az Európa-bajnoki selejtezőben. A 25–19-re megnyert találkozó után Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány értékelte egészében a sorozat, valamint az utóbbi két meccs legeredményesebb játékosával, Kuczora Csengével is beszélgetett az NSO Tv. 

„Nagyon örülök, hogy sikerült az első helyen zárni a csoportot. Nem hiszem, hogy bárki is kalkulált azzal, hogy miután kikaptunk itthon a spanyoloktól, kint sikerül annyival nyerni, ami elég ahhoz, hogy megelőzzük őket. Az Európa-bajnoki selejtező a kinevezésem után indult, és azt gondolom, az elmúlt hat hónap nagyon hasznosan telt el. Az utóbbi két mérkőzésen már remekül működött a védekezésünk, tetszett, amit láttam. A mai mérkőzésen kicsit darabos volt a játékunk, ez a fáradtságnak volt betudható” – értékelt Golovin Vlagyimir, aki videónkban arról is beszél, mennyire tudtak beépülni a csapatba a lehetőséghez jutó fiatalok. Az utóbbi két meccs legeredményesebb játékosára, Kuczora Csengére külön is kitért.

A portugáloknak hét, a szlovákoknak öt gólt lövő irányító szerényen, de egyben boldogan beszélt saját teljesítményéről az NSO Tv-nek. Azt is elárulta, váratlanul érte, hogy Klujber Katrin távollétében ő lőtte a heteseket a portugálok ellen, sőt, a mai meccsen is rá hárult ez a felelősség. Tegyük hozzá, hibátlanul tette a dolgát. Emellett ő is kitért a válogatott Eb-selejtezőn nyújtott teljesítményére, és reagált a szövetségi kapitány neki címzett üzenetére is.

KÉZILABDA
NŐI EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
5. CSOPORT, 6. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–SZLOVÁKIA 25–19
(16–9)

Győr,Audi Aréna,3000néző.V:Viktorija Kijauskaite, Ausra Zaliene (litvánok)

KÉSŐBB
19.00:
Spanyolország–Portugália

AZ ÁLLÁS
1. MAGYARORSZÁG
651177–14610
2. Spanyolország541142–1288
3. Portugália5
2
3111–1294
4. Szlovákia6
6
137–1640

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik