Eldöntöttük, hogy csak a pályafutásom befejezése után vállalunk gyerekeket – Kökény Beatrix

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.05.05. 13:09
null
Kökény Beatrix, a Ferencváros korábbi 245-szörös válogatott olimpai ezüstérmes kézilabdázója volt Balogh Balázs vendége volt a Sportrádió Hazafutás című műsorában.

 

„Azért hagytam abba a kézilabdát, mert már szerettem volna családot alapítani. Pályafutásom során egy-két anyuka volt a csapatban, sose voltak olyan nagyon nagy számban. Speciális helyzetben voltunk mert Géza is sportolt, egy biztos pontnak kell lennie a gyereknek. Az 1996-os olimpia után szerettem volna még egyet, én így terveztem tudatosan, amennyire a gyereknevelést lehet” – árulta el Kökény Beatrix.

Az anyák napjára így emlékezett vissza: „nehézkesen zajlott, gyerekeknek is sokszor pont aznap volt meccs. Addig nagoyn jó volt, amg a bölcsöde, az óvoda, az általános iskola tartott, ott mindig megünnepelték és az mindig egy jó volt, így inkább a gyerekkori emlékek maradtak meg jobban.”

A vasárnap 16 órakor a Dániában a BL-visszavágón pályára lépő Ferencváros idényét így látta Kökény Beatrix : „Azt gondolom, hogy az Esbjerg egy nagyon jó csapat. Brest ellen sem gondoltunk volna, hogy megfordul, tavaly a Metz ellen sem gondoltuk, mégis mindkétszer sikerült, úgyhogy ezáltal lehetünk optimisták. Nora Mörköt kell kikapcsolni leginkább. Nekünk is van tartalék, Klujber Katrin és Angela Malenstein sem azt hozta, amit ők tudnak. A kupagyőzelem megvan a Final Four lenne a hab a tortán, az ősz elején nem gondoltuk volna.”

KÉZILABDA
NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
16.00: Team Esbjerg (dán)–FTC-Rail Cargo Hungaria (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
NŐI NB I

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik