PAFC: a DVTK korábbi kapitánya Felcsúton folytatja - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 08:55
null
Gohér Gergő a Puskás Akadémia FC új szerzeménye (Fotó: pfla.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy egy plusz egy évre szóló szerződést kötött Gohér Gergővel. A Nemzeti Sport Online néhány napja jelezte, hogy a Diósgyőr korábbi csapatkapitánya Benczés Miklós vezetőedző hívására a PAFC-nál folytathatja.

„Sok ajánlatom volt az NB I-ből és az NB II-ből is, de úgy láttam, hogy Benczés Miklós személye miatt itt van a legnagyobb lehetőségem az előrelépésre – mondta a pfla.hu-nak Gohér Gergő. – Hosszú időn át dolgoztam együtt Mikivel Diósgyőrben, sikeres időszak volt, együtt jutottunk fel az élvonalba, és korábban még a másodedzőm is volt Miskolcon. Egyébként is úgy érzékelem, hogy a Puskás Akadémián kiválóak a körülmények, profizmus uralkodik, minden adott ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez. Egyelőre barátkozom a környezettel itt Felcsúton, próbálom elfogadtatni magamat, és bízom benne, hogy minél több játéklehetőséghez jutok. Célom, hogy minél előrébb végezzünk a bajnokságban és a kupasorozatokban is.”

„A Videotonhoz távozó akadémista növendékünket, Nagy Zsoltot rutinos, NB I-es játékossal kívántuk pótolni – kommentálta Gohér Gergő szerződtetését Takács Mihály, a Puskás Akadémia főigazgatója. – Gergő személyében megtaláltuk a paramétereinknek megfelelő labdarúgót, aki tudásával, tapasztalatával reményeink szerint sokat hozzá tud tenni a játékunkhoz.”

Gohér Gergő 2010-ben szerződött a Honvédtól a DVTK-hoz. Az előző években, sőt még a legutóbbi szezon első felében is alapembernek számított a védekező középpályásként és balhátvédként is bevethető futballista. A klubon belüli fontos szerepét jelzi, hogy a 2013–2014-es idényben több találkozón a csapatkapitányi karszalagot is viselhette.

Az utolsó nyolc fordulóban azonban már csak egyszer kapott lehetőséget, ezek után nem volt meglepő, hogy nem hosszabbította meg lejáró szerződését.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Baracskai Roland (Videoton II – kölcsönből vissza), Barcsay Márk (Videoton II – kölcsönből vissza), Gajdos Zsolt (Békéscsaba – kölcsönből vissza), Gohér Gergő (DVTK), Hudák Martin (Videoton – kölcsönből vissza), Károly Bálint (Békéscsaba – kölcsönből vissza), Lencse László (Videoton), Molnár Tibor (Videoton II – kölcsönből vissza), Papp Máté ( – kölcsönből vissza), Tar Zsolt (Videoton – kölcsönből vissza), Vachtler Csaba (Balmazújváros – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Vaszilisz Aposztolopulosz (görög, Videoton – kölcsönből vissza?), Bertus Lajos (Paks), Farkas Norbert (?), Francisco Gallardo (spanyol, visszavonul), Károly Bálint (Zalaegerszeg?), Lencse László (Videoton – kölcsönből vissza), Nagy Zsolt (Videoton?), Somodi Bence (?), Szekeres Adrián (Videoton – kölcsönből vissza?), Tóth I Balázs (?), Tóth II Balázs (Videoton – kölcsönből vissza?), Vaskó Tamás (?)
Kiszemeltek: Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Farkas András (Kecskeméti TE, próbajáték), Harsányi Zoltán (Mezőkövesd-Zsóry, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik