NB I: egy korábbi győri bajnok légiósát is teszteli Pintér

Vágólapra másolva!
2016.06.23. 18:23
Marek Strestíket is teszteli a héten a Mezőkövesd – derült ki a labdarúgó NB I feljutójának hivatalos honlapjáról csütörtökön.

A 29 esztendős középpályás tavaly nyáron három évre szóló szerződést kötött az MTK-val, de a jelek szerint a kék-fehérek nem marasztalják. Marek Strestík korábban a Győri ETO-ban már játszott a jelenlegi mezőkövesdi tréner, Pintér Attila keze alatt. Marek Strestík korábban a Győri ETO-ban már játszott a jelenlegi mezőkövesdi tréner, Pintér Attila keze alatt.

A héten folyamatosan érkeztek a labdarúgók próbajátékra – írja a klub honlapja; a két cseh játékos, Ivo Táborsky és Jan Vosahlík felbukkanásáról már korábban írtunk, most Strestík mellett a román támadó, Mihai Dina (AEL Limassol) és a kapus Czuczi Márton (Szigetszentmiklós) teszteléséről számoltak be a kövesdiek.

Még kérdéses, hogy Nagy József, Tamási Zsolt és Csirmaz István a klubnál marad, velük folynak az egyeztetések.

Az egyhetes bentlakásos mezőkövesdi edzőtáborral kezdő újonc szombat délelőtt játssza le első felkészülési mérkőzését (az ellenfél a DVSC-Teva tartalékcsapata lesz), majd a következő szerdán a Bp. Honvéddal is megmérkőzik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik