FTC: Sigérnek leginkább lelki fájdalmai vannak

MTI/K. B.MTI/K. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.01. 16:26
null
Sigér Dávid mindent megtesz azért, hogy a kezdőcsapatba kerüljön (Fotó: Micheller Szilvia)
A súlyos sérülésből felépült Sigér Dávid elmondta, azon lesz, hogy meghálálja a magyar bajnok és kupagyőztes Ferencváros labdarúgócsapatának a bizalmát – írja az MTI.

 

A 31 éves középpályás az M4 Sport Sporthíradóban szerdán elmondta, már teljesen felépült, a térde százszázalékos állapotban van, de meccshiánnyal küzd, ezért csúcsformájának visszanyeréséhez a kezdőcsapatba kell kerülnie.

„A Ferencváros ugyanakkor folyamatosan erősít, évről évre egyre jobb játékostársakkal futballozhatok, ez pedig azt is jelenti, hogy nehezebb bekerülni az együttesbe” – nyilatkozta Sigér. Kiemelte, most már leginkább csak lelki fájdalmai vannak, és a családja nélkül még nehezebben viselte volna a rehabilitáció időszakát, amely alatt „sok mindenből” kimaradt.

A tétmeccsen 276 napnyi szünet után, április végén visszatért középpályás a szerződéshosszabbításáról úgy vélekedett, a hosszú kihagyás miatt az új megállapodás leginkább a sérülése előtti három évben nyújtott teljesítményének szólhat.

„Természetesen jót tett a lelkemnek, és azon leszek, hogy megháláljam a klub bizalmat” – fogalmazott Sigér, akivel május 13-án hosszabbított az FTC.

A 14-szeres válogatott játékos úgy gondolja, a Bajnokok Ligája csoportkörébe kerülés „nem a realitás” a Ferencvárosnak, ugyanakkor ez a kitűzött cél, és ennek eléréséért mindent meg is tesznek.

„Folyamatosan fejlődünk és szeretnénk minden szezonban ott lenni nemzetközi szinten is a mezőnyben, de realitásnak most inkább az Európa-liga, vagy a Konferencia-liga csoportköre tűnik” – jelentette ki Sigér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik