NB II: a Soroksár szerződtette a DVTK korábbi balhátvédjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.13. 21:11
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár a hivatalos honlapján jelentette be Gohér Gergő szerződtetését. A DVTK és a Puskás Akadémia korábbi balhátvédjének megszerzésével a tavaszi szezonra véglegesnek mondható a fővárosiak kerete.

A 27 esztendős játékos pályafutása során megfordult Szolnokon, Diósgyőrben és a Budapest Honvédnál is, legutóbb pedig a Puskás Akadémiában szerepelt, mellyel február elején bontott szerződést. Az NB I-ben 120 mérkőzésen hat gólt szerzett, az őszi idényben a Ligakupában pályára lépett a Soroksár ellen.a Puskás Akadémiában szerepelt, mellyel február elején bontott szerződést. Az NB I-ben 120 mérkőzésen hat gólt szerzett, az őszi idényben a Ligakupában pályára lépett a Soroksár ellen.

Gohér a Nemzeti Sport értesülései szerint féléves szerződést kötött az NB II hetedik helyén álló fővárosi egyesülettel. A Soroksár a rutinos futballista megszerzése után nem tervez további erősítéseket a téli átigazolási időszakban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Huszák Tamás (Nyíregyháza, szabadon igazolható), Sándor István (Nyíregyháza, szabadon igazolható), Szalkai Róbert (romániai, Farul Constanta – Románia), Szenes Bence (szabadon igazolható), Gohér Gergő (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Urbán Pál (Cegléd?)
Kölcsönbe távozók: ifj. Nyilas Elek (Mezőkövesd)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Erdei Gábor (FTC, onnan Siófok), Kocsis Dávid (Ausztria), Pintér Dominik (FTC)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik