Fülöp Márton a hétvége álomcsapatában

Vágólapra másolva!
2009.08.17. 09:08
null
Fülöp volt a hétvége legjobb kapusa Angliában (fotó: Action Images – archív)
Címkék
Illusztris társaságba került Fülöp Márton. A Sunderland magyar válogatott kapusát a SkySports szakírói beválasztották a Premier League első fordulójának álomcsapatába a Bolton Wanderers elleni bajnokin nyújtott teljesítménye alapján.

Fülöp Márton – Mario Melchiot, Thomas Vermaelen, Sébastien Bassong, Gaël Clichy – Cesc Fabregas, Gareth Barry, Wilson Palacios – Wayne Rooney, Didier Drogba, Hugo Roddallega. Egy szó, mint száz, illusztris társaságba került a magyar válogatott kapusa, és nem érdemtelenül.

Fülöpöt a SkySports szakírói választották be a Premier League első fordulójának álomcsapatába a Bolton Wanderers elleni bajnoki mérkőzésen nyújtott teljesítménye alapján. A Sunderland kapusa többször is bravúrral mentette meg kapuját a góltól, így nagy szerepet vállalt abban, hogy csapata 1–0-ra győzött, és így mindhárom pontot begyűjtötte a Bolton otthonában.

Fülöpöt ezen kívül még egy megtiszteltetés érte, ugyanis a kritikusok szerint az ő nevéhez fűződik az első forduló legemlékezetesebb védése: az első félidő hajrájában szögletet követően Gary Cahill fejelt kapura, de a magyar kapus szenzációs reflexmozdulattal hárított.

FÜLÖP BRAVÚRJA 3:28-NÁL

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik