László Csaba jobb, mint Alex Ferguson?

Vágólapra másolva!
2009.08.17. 15:21
null
László Csaba tudását elismerik Skóciában (fotó: Action Images)
Címkék
Sokra tartja edzőjét, László Csabát Michael Stewart, a Hearts együttesének csapatkapitánya. A skót válogatott futballista elmondása szerint a magyar szakember a legjobb tréner azok közül, akikkel eddig dolgozott.

László Csaba irányításával a Hearts 2009 nyarán a harmadik helyet szerezte meg a bajnokságban, az együttest csak a két nagy, a Rangers és a Celtic előzte meg.

Sokan ezt a magyar edző érdemének tekintik, és a játékosok is sokra tartják Lászlót. Legalábbis erre utal a csapatkapitány, Michael Stewart nyilatkozata, amit a BBC-nek adott.

„Nem tudom, hogy László miért nem ért el eddig olyan eredményeket, mint Sir Alex Ferguson. Rendkívül felkészült szakember, taktikailag ő tudja a legtöbbet azok közül, akikkel eddig dolgoztam.”

Stewart szavai azért is érdekesek, mivel évekig játszott (igaz, csak epizódszerepet) a Manchester Unitedben, amelynél éppen Ferguson volt az edzője. A csapatkapitány hozzátette, hogy az előző idényben érezte, egy hullámhosszon vannak edzőjével, emiatt ő is tudja segíteni a társakat a pályán.

A négyszeres válogatott játékos a Manchesteren és a Heartson kívül szerepelt a Nottingham és a Hibernian együttesében is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik