NFL: San Diegóban nyert a Pittsburgh

Vágólapra másolva!
2005.10.11. 08:36
Címkék
A profi amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának ötödik fordulójában idegenben nyert a Pittsburgh Steelers. A legyőzött hazai csapat idei mérlege ezzel negatívba csapott: a San Diego Chargers két győzelme mellett a harmadik vereségét is elkönyvelhette.
A Pittsburg játékosa, Jeff Reed ér el mezőnygólt
Reuters
A Pittsburg játékosa, Jeff Reed ér el mezőnygólt
A Pittsburg játékosa, Jeff Reed ér el mezőnygólt
Reuters
A Pittsburg játékosa, Jeff Reed ér el mezőnygólt

A vendég pittsburghiek – három győzelem, egy vereség - két negyedben is pont nélkül maradtak, mégis győztesen távoztak, köszönhetően a három harmadban is pontot termelő, de játékrészenként tíz-tíz pont alatt maradó hazaiak gyengécske támadó-teljesítményének.

Az első játékrészben nem szereztek pontot a csapatok, a másodikban viszont jól megszórták egymást. Huszonegy pontot termeltek ekkor a felek: a hazaiak hetet, a vendégek viszont annak dupláját.

A harmadik negyedben a hazaiak hat pontig jutottak, a Steelers viszont nullal zárta ezt a játékrészt, így a záró negyedre egypontos vendégelőnnyel fordultak a csapatok.

Hiába szerezték a hazaiak a mérkőzésen a legtöbb pontot ebben a játékrészben, nem tudtak élni a helyzeti előnnyel, mert a vendégek újabb egy pontot vertek rájuk, így végül kettővel nyerték a mérkőzést.

NFL-ALAPSZAKASZ, ÖTÖDIK FORDULÓ:
San Diego Chargers-Pittsburgh Steelers 22-24 (0-0, 7-14, 6-0, 9-10)

Szavazás

Kié lesz a Super Bowl?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik