NBA: 100 dollár a bérlet a Warriorshoz, a pálya nem látható

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.13. 15:59
null
Nem véletlen, hogy a Warriors legendás arénájába mindenki be akar jutni, mielőtt a klub máshová költözik (Fotó: AFP)
Nem meglepő, hogy egyes szurkolók szinte bármire képesek azért, hogy lássák kedvenc csapatukat, játékosukat, vagy aláírást kérjenek tőlük. Azonban a világ jelenlegi legjobb kosárcsapata, a Golden State Warriors talán még ennél is magasabb szintre lépett: olyan belépőket árul, amelyekkel szinte bármire van lehetősége a nézőnek – csak éppen arra nem, hogy megnézze a meccset.

Nem elírás: a klub hétfőn hírlevélben értesítette rajongóit arról, hogy száz dollárért olyan bérletet vásárolhatnak, amellyel egy hónapos időtartammalminden hazai mérkőzésre bejuthatnak az Oracle Arenába, de nézőtéri helyet nem kapnak, így a meccset sem láthatják élőben.

És hogy akkor mire van lehetőség? Az arénában található éttermekben, illetve bárokban fogyaszthatnak a bérletet megvásárló szurkolók, és televízión követhetik a találkozót.

Hozzá kell tenni, a regnáló bajnok arénája az egyik leghangosabb, legjobb atmoszférával rendelkező NBA-csarnok, amely 2019 júniusáig lesz a Warriors hazai pályája, vélhetően ezért is szeretnének sokan bejutni az Oracle Arenába az utolsó szezonban. Már épül a csapat új, modern otthona San Franciscóban, a Chase Center, amelyet várhatóan a 2019-es idény elején nyitnak meg.

Ami azt illeti, november 13-án sorozatban 300. alkalommal lesz tele az oaklandi csarnok az Atlanta Hawks elleni mérkőzésen; jelenleg 44 ezer fő van a Warriors szezonbérletes várólistáján, így lehet, hogy néhányan az új lehetőséggel is élnek majd…

Stormdrane on Twitter

Warriors Offer Fans $100 Monthly Pass to Oracle Arena with No View of Court | Bleacher Report | Latest News, Videos and Highlights https://t.co/vbMpyQQfpS


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik