Kerékpározás közben elütötték és meghalt Johnny Gaudreau, NHL-játékos

B. A. P.B. A. P.
Vágólapra másolva!
2024.08.30. 16:24
Johnny Gaudreau (Fotó: nhl.com)
Kerékpározás közben elütötték és életét vesztette Johnny Gaudreau NHL-játékos és testvére, Matthew Gaudreau.

Kerékpározás közben elütötték és életét vesztette Johnny Gaudreau, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Columbus Blue Jackets játékosa, valamint testvére, Matthew. 

„Bár Johnny a játék iránti ragadozó szellemisége és a jégen mutatott lenyűgöző képességei miatt kapta a Johnny Hockey becenevet, több volt, mint egy káprázatos hokis: imádott apa, szeretett férj, fiú, testvér és csapattárs, aki minden ember számára kedves volt, aki elég szerencsés volt ahhoz, hogy keresztezze az útját” – írja közleményében Gery Bettman, az NHL első embere.

A Bleacher Report beszámolója szerint a 31 éves játékos és 29 éves öccse New Jerseyben biciklizett, amikor egy hátulról érkező SUV nem tudta őket kikerülni, mindketten halálos sérüléseket szenvedtek. A rendőrség közleménye szerint a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt állt, őrizetbe vették és kétrendbeli halálos gázolás vádjával eljárást indítottak vele szemben.

Johnny Gaudreau a 2013–2014-es idényben mutatkozott be a Calgary Flamesben. Itt kilenc idényt töltött el, majd két évet a Columbus Blue Jacketsnél játszott. Az NHL-ben 11 idény alatt 763 mérkőzést játszott, ezeken 743 pontot szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik