Gera gólpasszt adott

P. Gy.P. Gy.
Vágólapra másolva!
2007.02.10. 18:48
Címkék
Nyolc magyar is szerepet kapott az angol labdarúgó-másodosztály szombati mérkőzésein - Ferenczi István kivételével mindannyian kezdőként. Gólt senki nem szerzett, Gera Zoltán viszont gólpasszt adott Kevin Phillipsnek.
Gera Zoltán gólpasszt adott a Southampton elleni mérkőzésen
Gera Zoltán gólpasszt adott a Southampton elleni mérkőzésen
Gera Zoltán gólpasszt adott a Southampton elleni mérkőzésen
Gera Zoltán gólpasszt adott a Southampton elleni mérkőzésen
Az angol labdarúgó-másodosztály szombati mérkőzésein szinte minden honfitársunk lehetőséget kapott, úgyhogy volt kiért szorítani.

A kiesés elől menekülő Barnsley a Colchestert fogadta, Rajczi Péter a kezdőben, Ferenczi István a kispadon kezdte a mérkőzést. Alig kezdődött el a meccs, amikor Dunguid hat méterről bevette Colgan hálóját, majd a 10. percben Jamie Cureton is középről volt eredményes.

Az Újpestről igazolt támadónak volt két lövése, de egyik sem találta el a kaput, majd a 70. percben Ferenczi is beállt Richards helyére. A Colchester a hajrában még szerzett egy gólt, ezzel magabiztosan nyerte a meccset.

Király Gábor kezdőként kapott szerepet a Crystal Palace-ban, a londoniak Leedsbe látogattak. A magyar kapusnak több védése is volt a mérkőzésen, elsősorban Robert Blake foglalkoztatta: a támadó egyszer be is vette a Crystal hálóját. Mivel korábban Heath is eredményes volt, Leon Cort gólja csak a szépítéshez volt elegendő.

Igazi magyar rangadót játszottak Plymouthban, ahol a hazai csapatban Tímár Krisztián, Buzsáky Ákos és Halmosi Péter, a vendég Sunderlandben pedig Fülöp Márton volt kezdő.

A találkozó sokáig döntetlenre állt, majd Stokes és Connolly találatai a második félidőben a vendégek javára döntötték el a mérkőzést. Halmosit a 61. percben váltotta Sinclair, Buzsáky helyére pedig a 72. percben állt be Summerfield. Tímár és Fülöp végigjátszotta a találkozót.

A West Bromwich a Southamptont fogadta, és a vendégcsapat Jones révén a 18. percben megszerezte a vezetést. Még a félidő vége előtt a hazaiak volt válogatott csatára, Kevin Phillips Gera Zoltán gólpasszát gólra váltotta, ezzel szomorította volt csapatát.

A második félidőben már egyik csapat sem tudott betalálni, Gerát a 85. percben váltotta fel Carter.

ANGOL MÁSODOSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

32. FORDULÓ
Barnsley-Colchester 0-3
Burnley-Sheffield Wednesday 1-1
Coventry-Cardiff City 2-2
Derby County-Hull City 2-2
Ipswich Town-Leicester 0-2
Leeds United-Crystal Palace 2-1
Luton Town-Norwich City elhalasztva
Plymouth-Sunderland 0-2
Preston North End-Wolverhampton 0-1
West Bromwich-Southampton 1-1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik