Cristiano Ronaldo egy új, öt évre szóló szerződést írt alá az MU-val

Vágólapra másolva!
2007.04.13. 12:12
Véget értek a jövőjével kapcsolatos találgatások, Cristiano Ronaldo ugyanis egy új, öt évre szóló szerződést írt alá a Manchester Uniteddel. Most már biztos, hogy nem megy a Real Madridhoz.

Cristiano Ronaldo nevét az utóbbi időben többször is összehozták a Real Madriddal, Ramón Calderon, a spanyolok elnöke – Kaká mellett – őt képzelte el a nyár legnagyobb madridi fogásának.

A portugál futballista többször is cáfolta az értesüléseket, a Manchester United hivatalos honlapján pedig péntek délelőtt megjelent, hogy a 22 éves játékos egy új, öt évre szóló szerződést írt alá az angol klubbal.

„Ez egy fantasztikus hír. A szerződés meghosszabbítása mutatja, hogy jól érzi magát, és ez a legjobb hely számára. Jó kapcsolatban van a játékostársakkal, a szakmai stábbal és a szurkolókkal is, és a Manchester történetének legendás játékosa lesz” – örvendezett Sir Alex Ferguson, a klub menedzsere.

„Elégedett vagyok. Beszéltem Sir Alex Fergusonnal és David Gill klubigazgatóval is a jövőmről, tudtak róla, hogy maradni akarok. Trófeákat akarok nyerni, és remélem, hogy ez már az idei szezonban sikerül.”

Ronaldo fantasztikus formában játszik az idei bajnokságban, nagy esélye van arra, hogy ő legyen az Év játékosa Angliában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik