Ronaldo örül annak, hogy felszabadultan játszhatnak Londonban

Vágólapra másolva!
2007.05.09. 16:54
Cristiano Ronaldo örül annak, hogy a Manchester United már „nyomás nélkül” léphet pályára a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság szerda esti presztízsrangadóján. A portugál szélső szerint a „vörös ördögök” felszabadultan futballozhatnak, hiszen most már „csak” a jövő szombati, szintén a kékek elleni FA-kupa döntőnek lesz tétje.
Cristiano Ronaldo vasárnap barátaival és csapattársaival is ünnepelt
Cristiano Ronaldo vasárnap barátaival és csapattársaival is ünnepelt
Cristiano Ronaldo vasárnap barátaival és csapattársaival is ünnepelt
Cristiano Ronaldo vasárnap barátaival és csapattársaival is ünnepelt


„Már mi vagyunk a bajnokok, ezért úgy játszhatunk a Chelsea-vel, hogy nem lesz rajtunk nyomás. Kiélvezhetjük a találkozó összes pillanatát” – mondta az angol bajnokság legjobbjának választott portugál szélső.

Az még kérdéses, hogy Cristiano Ronaldo pályára lép-e a Stamford Bridge-en, ugyanis Sir Alex Ferguson pihentetni kívánja néhány kulcsjátékosát a jövő szombati FA-kupa döntő miatt.

A sztár az MUTV-nek adott nyilatkozatában természetesen kitért a május 19-i csúcstalálkozóra is, amelyen szintén a Chelsea lesz a „vörös ördögök” ellenfele.

„Nagyszerű esélyünk van a duplázásra. Mindenki ezért dolgozik keményen, valamennyien nyerni akarunk az FA-kupában is. Utána szabadságra mehetünk, s kipihenhetjük ezt a csodálatos szezon” – jegyezte meg Cristiano Ronaldo.

A portugál szélső természetesen nagyon boldog amiatt, hogy megtérült a szezon során elvégzett hatalmas munka.

“Csodálatos, hogy tíz hónapos kemény küzdelem után bajnokok lettünk. A klub minden tagja boldog, a szakmai stáb, a játékosok, egyszerűen mindenki....Büszke vagyok a sikerre, remekül érzem magam” – jelentette ki a Manchester United fiatal kulcsembere.

Cristiano Ronaldo végezetül azt is elárulta, hogy vasárnap barátai körében, otthon izgulta végig a bajnoki cím sorsát végleg eldöntő Arsenal-Chelsea (1-1) londoni dernit.

“Mindvégig izgatott voltam, majd a lefújás után felbontottunk egy üveg bort a barátaimmal. Később játékostársaimat hívtam telefonon, hogy megkérdezzem, mit is csinálunk majd közösen. Hamarosan össze is futottunk a városban, s csodálatos estét töltöttünk együtt. Csodálatos érzés, hogy angol bajnok lettem, s természetesen jövőre is győzni akarunk! – zárta nyilatkozatát a manchesteri közönség egyik legnagyobb kedvence.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik