David Beckham az Arsenal edzéseit látogathatja a holtszezonban

Vágólapra másolva!
2007.12.21. 21:52
David Beckham az amerikai elsőosztályú labdarúgó-bajnokság (MLS) holtszezonjában sem pihen, rendszeres tréningekkel tartja magát kondiban. A tengerentúlról a szigetországba hazatérve nem is akárhol folytatja az edzéseket. Még csak véletlenül sem a Manchester United, hanem némi meglepetésre az Arsenal edzőközpontjának lesz rendszeres látogatója a legfrissebb hírek szerint.
David Beckham az Arsenalnál készülhet januártól
David Beckham az Arsenalnál készülhet januártól
David Beckham az Arsenalnál készülhet januártól
David Beckham az Arsenalnál készülhet januártól

Az amerikai elsőosztályú labdarúgó-bajnokság (MLS) szünetel, David Beckham mégsem pihen. A Los Angeles Galaxy 32 esztendős angol válogatott klasszisa az már biztos, hogy Londonban készül az amerikai liga március 29-i rajtjára, méghozzá minden valószínűség szerint az Arsenalnál.

„Segíteni fogunk neki, hogy megfelelő kondiban legyen az idénynyitóra. Jó esély van rá, hogy januárban csatlakozzon hozzánk, de ez még nem dőlt el” – nyilatkozta Arséne Wenger, az „ágyúsok” mestere a BBC Radiónak.

David Beckham elsősorban a klubszezonra hangol a következő hetekben, hónapokban, de a válogatottság is meghatározó motivációs tényező a számára. Ezt Wenger is jól tudja.

„Eddig 99-szer húzhatta magára az angol válogatott dresszét, remélem legalább százszoros válogatottként vonulhat majd vissza. Ha nem, akkor pedig azt kívánom neki, meg se álljon egészen 120-ig” – tette hozzá a francia edzőguru.

Ha minden jól megy, Becks akár már február 6-án „százados” lehet, ekkor ugyanis a háromorszlánosok a június 7-én nélkülük rajtoló Európa-bajnokság társrendezőjét, Svájcot látják vendégül a Wembleyben. Nem mellesleg ez a találkozó lesz a sikertelen Eb-kvalifikáció után menesztett Steve McClaren helyét elfoglaló olasz szaktekintély, Fabio Capello debütálása a kispadon.

Beckham legutóbb december 1-jén lépett pályára, ekkor a Los Angeles Galaxyben a Wellington Hurricanes elleni barátságos mérkőzésen futott ki a gyepre, Új-Zélandon.

Wenger kategorikusan cáfolta azt a pletykát, miszerint ez csak az elterelő hadművelet, miközben Beckham tengerentúli karrierjét megszakítva átigazol az Arsenalhoz.

„Csak azért jön, hogy fitt maradjon, hogy keményen dolgozzon. Ennyi” – zárta rövidre az Arsenalt dirigáló francia tréner.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik