Anglia: Fel sem vetődött bennem, hogy megfutamodjak - Gerrard

Vágólapra másolva!
2010.07.06. 14:11
Steven Gerrard, az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya jelezte: a csalódást keltő világbajnoki szereplés arra ösztönzi, hogy semmiképpen se vonuljon vissza a nemzeti együttestől, és igyekezzék a pályán feledtetni a Dél-Afrikában történteket.

„Szó sem lehet róla, hogy a Németország elleni csalódással hagyjam abba a játékot a válogatottban! Ez volt a mélypont, és minden vágyam az, hogy a lehető legtöbbet tegyem a történtek feledtetéséért. Tisztában vagyok azzal, hogy a menedzser sok változtatást tervez, és ő dönti el, szüksége van-e rám, de történjék bármi, én folyamatosan a hazám rendelkezésére állok" – olvashatók a 84-szeres válogatott Steven Gerrard szavai klubja, a Liverpool honlapján.

Fabio Capello szövetségi kapitány posztján való megerősítésekor vérfrissítést ígért a válogatott keretben. Az idősebb játékosok közül Gerrard klubtársa, a vb előtt reaktivált Jamie Carragher már be is jelentette: másodszor is visszavonul a nemzeti csapattól.

Mint ismert, az angol válogatott a nyolcaddöntőben, a Németországtól elszenvedett súlyos vereség (1–4) következtében búcsúzott a világbajnokságtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik