Genk: Courtois aláírt a Chelsea-hez, távozása jót tehet Kötelesnek vagy Babosnak

Vágólapra másolva!
2011.07.16. 17:19
Címkék
A Sky Sports értesülései szerint a belga Genk tehetséges kapusa, Thibaut Courtois ötéves szerződést kötött az angol élvonalbeli Chelsea-vel. A 19 esztendős játékos távozása még jól is jöhet a belga klub magyar kapusának, Köteles Lászlónak, de az is elképzelhető, hogy a holland NEC-ben védő Babos Gábor jár jól vele…

Mint ismeretes, az előző szezonban Köteles László meglehetősen kevés játéklehetőséghez jutott részben sérülések, részben pedig Courtois megbízható teljesítménye miatt. Igen ám, de korábbi pletykák szerint a belgák nem Kötelessel pótolnák a kezdőcsapatban megüresedő kapus posztot, hanem a holland NEC-től szerződtetné Jesper Cillessent, aki szintén egy magyart szorított ki a háló elől az elmúlt idényben, név szerint Babos Gábort. a belgák nem Kötelessel pótolnák a kezdőcsapatban megüresedő kapus posztot, hanem a holland NEC-től szerződtetné Jesper Cillessent, aki szintén egy magyart szorított ki a háló elől az elmúlt idényben, név szerint Babos Gábort.

A két klub egyébként is közeli kapcsolatban áll egymással a napokban, mivel a holland gárda hevesen érdeklődik a Genk tulajdonában lévő Tóth Balázsért, aki az előző szezonban a Venlóban szerepelt igencsak jól.

A Chelsea egyébként állítólag kilencmillió eurót fizet a Genknek Courtois-ért, amely a belga csapat történetében rekordösszegnek számít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik