Giggs nem vonul vissza, még egy évvel hosszabbított

Vágólapra másolva!
2012.02.10. 12:41
null
Giggs még egy szezont vállal (Fotó: Action Images)
Címkék
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel meghosszabbította Ryan Giggs szerződését.

Elnyűhetetlen, és továbbra is a Manchester United hasznára van. Sir Alex Ferguson menedzser szerette volna továbbra is a csapat kötelékében tudni Ryan Giggst, a walesi játékos pedig nem mondott nemet. A középpályás 38 esztendősen úgy döntött, még egy szezonra marad a „vörös ördögöknél".

Giggs szerződése eredetileg a mostani évad végén járt volna le, így azonban a 2012–2013-as idényben is láthatjuk a veterán futballistát.

„Amikor az első szerződésemet aláírtam, nem gondoltam volna, hogy képes leszek még huszonkét év múlva is a Unitedben játszani. Jól érzem magam, és tudom, hogy a csapatot további sikerekhez tudom segíteni. Nagy dolog volt megnyerni a klub tizenkilencedik bajnoki címét, de ennél az együttesnél minden arról szól, hogy mit teszünk majd a jövőben. Nagy öröm számomra, hogy ennek én is a részese leszek" – mondta Giggs.

A középpályást természetesen Sir Alex Ferguson, a gárda menedzsere is méltatta.

„Ryan csodálatos játékos. Minden korszakban feltalálta magát a csapatban. Minden edzésen és mérkőzésen példát mutat a többieknek, hogy kövessék őt. A fiatal játékosok számára az öltözőben ez hatalmas lehetőség arra, hogy olyan futballistától tanuljanak, aki a továbbiakban is rekordokat fog dönteni" – mondta Ferguson, aki a hírek szerint a már korábban visszavonult, de azóta visszatérő Paul Scholesszal is szeretne hosszabbítani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik