Man. United: „Van Persie a nyáron távozhat, ha...”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.07. 11:04
A nyáron távozhat Robin van Persie az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitedtől – figyelmeztet Ronald de Boer. A korábbi holland válogatott futballista szerint a rutinos csatár elhagyhatja a klubot, ha nem javul a helyzet a nyáron.

„A Manchester Unitednek frissítenie kell a keretét. Több játékosnak fantasztikus az eddigi pályafutása, de tovább kell lépni, és be kell építeni a fiatalokat – idézi a BBC Ronald de Boert, aki jelenleg testvére, az Ajaxot irányító Frank de Boer segítőjeként dolgozik az amszterdami klubnál. – Robin ezt érzi is, és ha ez megtörténik, akkor biztosan marad. De ha nem érkeznek új emberek a nyáron a csapathoz, akkor váltani fog.”Ronald de Boert, aki jelenleg testvére, az Ajaxot irányító Frank de Boer segítőjeként dolgozik az amszterdami klubnál. – Robin ezt érzi is, és ha ez megtörténik, akkor biztosan marad. De ha nem érkeznek új emberek a nyáron a csapathoz, akkor váltani fog.”

A Manchester Evening News úgy tudja, Van Persie nem érzi jól magát a klubnál, mióta David Moyes irányít és gyengélkedik a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik