Man. Utd.: Van Persie szívesen marad, hitet tett Moyes mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.13. 23:32
null
Van Persie szerint megvan a kellő harmónia Moyesszal (Fotó: Reuters)
Robin van Persie, a Manchester United holland válogatott csatára jelezte: jól érzi magát az Old Traffordon, és szívesen szerződést is hosszabbítana. A futballista egyben kijelentette: alkalmasnak tartja David Moyes menedzsert a csapat irányítására.

„Az igazság az, hogy nagyon jól érzem magam. Négy évre írtam alá, és nagyon örülnék, ha tovább maradhatnék, akár a szerződésemből még hátralevő két év után is” – idézi a BBC Sports a United Review-nek nyilatkozó Van Persie-t. A holland centert megkérdezték David Moyes menedzserről is, a légiós válaszában hitet tett a Uniteddel gyengén szereplő skót edző mellett.

„Nincs kétség afelől, hogy új dolgokat tanulok és fejlődök David Moyes alatt. Az edzései fantasztikusak, minden nap sokat tanulok. Kölcsönös tisztelettel viseltetünk egymás iránt, a munkakörnyezet pedig jó. Mindketten azon dolgozunk, hogy összeálljanak a dolgok. Az utóbbi néhány évben nagyobb figyelmet fordítok az edzők munkamódszereire, igyekszem megfigyelni őket, mert nagyon érdekel ez a téma. Biztosíthatok mindenkit afelől, hogy Moyes munkamódszerei rendben vannak, csakúgy, mint a csapatnak tartott eligazításai. Élvezem vele a közös munkát, és biztos vagyok abban, hogy összeszedjük magunkat” – folytatta Van Persie, aki egyértelműsítette: bármi is jelenik meg a sajtóban, nem romlott meg a kapcsolata a menedzserrel.

„Egy kézen megszámolhatják az interjúkat, amiket adtam, így amikor megszólalok, azonnal szenzációt csinálnak belőle. Nem bánom, ha a pályán nyújtott teljesítményemet ízekre szedik és kritizálják. Azt viszont igen, amikor mások úgy tesznek, mintha az én fejemmel gondolkodnának. Tudomásom szerint a fejem még mindig a helyén van, és csak én tudom, mit érzek. Az elmúlt hetekben olyan dolgokat olvastam, amelyek alaptalanok voltak. Túl messze mentek, mikor azt sugallták, megromlott a kapcsolatom a menedzserrel. Ez egyszerűen nem igaz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik