FTC: Besic három évre aláír a Swansea-nak - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.07.08. 13:23
null
Kapós lett a Fradi bosnyák légiósa (Fotó: Korponai Tamás)
A klix.ba úgy tudja, hogy Muhamed Besic sorsa még ma eldől, és hogy az eddig a Ferencvárost erősítő bosnyák válogatott labdarúgó a Swansea Cityben folytatja a pályafutását.

 

A bosnyák honlap több, a játékoshoz közeli forrásra hivatkozva állítja, hogy Muhamed Besic ma három évre szóló szerződést szignál az angol élvonalban szereplő walesi klubbal, majd hamarosan csatlakozik a jelenleg az Egyesült Államokban tréningező új csapattársaihoz.

A Klix további részleteket nem tud a Swansea City szerződési ajánlatáról, amelyről a nap folyamán a Nemzeti Sport Online is beszámolt angliai sajtóhírek alapján. A bosnyák portál szerint Besic jelenlegi klubja, a Ferencváros ötmillió euró körüli összeggel gazdagodik.

Nem elhanyagolható körülmény, hogy az ügyletről sem a Swansea City, sem a Ferencváros nem adott ki hivatalos közleményt.

A Klix említést tesz arról is, hogy az angol labdarúgó-bajnokságból a Swansea mellett az Everton, a West Ham és Cardiff City, Spanyolországból a Celta Vigo és Sevilla is szívesen vinné a 21 éves, védőként és középpályásként is bevethető labdarúgót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik