Chelsea: Drogba még mindig rémálom - Terry

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 23:18
A Chelsea csapatkapitánya, John Terry egy a klub hivatalos honlapjának adott interjúban felhívta a Premier League csapatainak figyelmét arra, hogy a klubhoz nyáron visszatérő Didier Drogba még most is rémálomszerű fenyegetést jelent a védelmek számára.

A 36 éves elefántcsontparti csatár 2012-ben, a Chelsea történetének első BL-győzelmét követően hagyta el az angol fővárost, de 2014-ben – szabadon igazolható játékosként – visszatért, további egy évvel összekötve karrierjét a londoni kékkel.

„Didier még mindig ugyanaz a játékos, mint aki elment. Kész rémálom ellene játszani az edzésen. Fizikailag és mentálisan is rettenően erős, éhes a sikerre. A személye rengeteget jelent az öltözőben, győzni akarása, odaadása a fiatalabb játékosokra nagyszerű hatással van” – dicsérte régi-új csapattársát Terry, aki a Chelsea többi érkezőit és távozóit is érintette egy-egy mondattal.

„Ha Chelsea-drukker lennék, elégedett volnék azzal, amit eddig Diego Costa, Fabregas és Filipe Luis mutatott. Lampard és Cole? Rossz érzés őket más mezben látni, de nincs mit tenni. A klub változik, egyszer mindannyian elhagyjuk ezt az öltözőt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik