Liverpool: új jelentkező Gerrardért, a Serie A-ban köt ki?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.16. 17:36
Egybehangzó angol és olasz sajtóhírek szerint az Internazionale labdarúgócsapata szeretné megszerezni a téli átigazolási időszakban a Liverpool ikonját, Steven Gerrardot.

Gerrard korábban elmondta, mindenképp folytatni akarja a pályafutását, akár hosszabbít vele a Liverpool, akár nem. Gerrard korábban elmondta, mindenképp folytatni akarja a pályafutását, akár hosszabbít vele a Liverpool, akár nem.

Az elsőként a Daily Mail által közölt hír szerint már meg is érkezett az első érdeklődő a Poolhoz, és az olasz élvonalban szereplő Internazionale vezetősége jelezte a játékos ügynöke felé, ha Gerrard távozni akar, Milánóban tárt karokkal fogadják.

Az Inter frissen kinevezett vezetőedzője, Roberto Mancini jelentős átalakításokat tervez, és több játékost is szeretne megszerezni a Premier League-ből. Ha hinni lehet az olasz sajtóban felröppent híreknek, az állítólag két és fél éves szerződést aláíró Mancini Vlad Chirichest (Tottenham), Matija Nasztaszicsot (Manchester City), valamint Fabio Borinit (Liverpool), Joel Campbellt (Arsenal) és/vagy Mohamed Szalahot (Chelsea) szemelte ki.

Az első számú célpont azonban a Daily Mail szerint Steven Gerrard, akinek az érkezésével Mancini reméli, sikerül helyrerázni a milánóiak középpályáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik