Chelsea: Mourinho „megtalálta” a Newcastle labdaszedőit

Vágólapra másolva!
2014.12.07. 06:45
José Mourinho csalódott volt a Chelsea Newcastle-tól elszenvedett szombati veresége miatt, s a 2–1-es eredmény után a „szarkák” labdaszedőit is „megtalálta”.

„Ha ki kell kapnunk, legalább annak örülünk, hogy így veszítünk. Ezalatt azt értem, hogy mindent kiadtunk magunkból és balszerencsések voltunk – mondta Mourinho, akinek együttese 23 meccses veretlenségi sorozatot épített a szombati bajnoki előtt. – Csak egy csapat játszott győzelemre, de a második gól után elveszítettük az egyensúlyunkat, ettől függetlenül minimum egy pontot megérdemeltünk volna."

Mourinho a Sunderland elleni iksz után dicsérte az ellenfél védekező taktikáját, most a Newcastle-ét nem, illetve más furcsa tényezőket is említett a kudarc okaként. Persze az is lehet, hogy frusztrált volt, hiszen a portugál szakvezető irányításával a Chelsea még nem nyert bajnokit a „szarkák" otthonában.

„Húsz perc hosszabbítás is lehetett volna, akkor sem változik semmi, mert az alapvonalon kívül olyan események történtek, amelyeket a játékvezető nem képes befolyásolni. A bíró nem büntetheti meg a labdaszedőt, aki eltűnik a labdával, vagy a nézőket, akik nem adják vissza” – vélte Mourinho.

Alan Pardew, a Newcastle menedzsere azt mondta a találkozót követően, hogy Európa jelenlegi legjobb csapatát győzték le.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik