Liverpool: Gerrardnak ajánlatot tettek, nyárig gondolkodhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.01. 12:57
A Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette, a klub szerződéshosszabbítási ajánlatot tett legendás játékosának, a 35. életévében járó Steven Gerrardnak, aki a szezon végéig kapott gondolkodási időt, hogy elfogadja-e a tervezetet.

A korábbi angol válogatott labdarúgó ebben a szezonban eddig 18 tétmérkőzésen lépett pályára a Mersey-parti együttesben, és a három gólja mellett kiosztott egy gólpasszt is. Jelenleg érvényben lévő kontraktusa a nyáron lejár, de a klub megtette az első lépéseket, hogy maradásra bírja Gerrardot, aki iránt angol sajtóhírek szerint az MLS-ből érdeklődnek.

„A Liverpool szerződéshosszabbítási ajánlatot tett a játékosnak és képviselőinek, a labda most már az ő térfelükön pattog. Biztos, hogy nem a pénz befolyásolja majd Gerrard döntését, elég sokszor beszéltem már vele ahhoz, hogy ezt ki merjem jelenteni. Megérdemli, hogy gondolkodási időt kapjon, a szezon végéig ráér választ adni, hogy folytatni szeretné-e nálunk” – mondta Rodgers.

A 34 éves középpályás háromszoros Ligakupa- és kétszeres FA-kupa-győztesnek vallhatja magát nevelőegyesületével, mellyel 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik