Liverpool: Rodgers szerint nincs lázadás az öltözőben

Vágólapra másolva!
2014.12.16. 14:14
Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere szerint nincs alapjuk azoknak a híreknek, amelyek szerint labdarúgói nyugtalankodnak, az öltözői hangulat megromlott.

„Hallottam innen-onnan, hogy nyugtalanság van az öltözőnkben, de ez a szóbeszéd minden alapot nélkülöz. A csapatszellem igenis rendben van” – mondta Brendan Rodgers a Bournemouth elleni szerdai Ligakupa-mérkőzést felvezető keddi sajtótájékoztatóján.

„Győzelemre éhes futballistákról beszélünk, akik legutóbb kis híján megnyerték a bajnokságot, így érthetően nehezen viselik a mostani vereségeket – folytatta Rodgers. – De a pillanatnyi csapatszellem jó. Éppen ez az egyik oka annak, hogy reményeim szerint, miután visszaszereztük az önbizalmunkat, sokkal jobbak leszünk a szezon második felében.”

A Manchester Unitedtől vasárnap elszenvedett 3–0-s vereség után Paul Ince, a „vörösök” korábbi játékosa arról beszélt, hogy szerinte a játékosok frusztráltak, és addig nem lesz a régi a Pool, ameddig nem szabadul meg a nyáron igazolt Mario Balotellitől.

„Menedzserként, edzőként az a feladatom, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki belőle, de ugyanez a dolgom a többi emberemmel kapcsolatban is. Ameddig (Balotelli) a klubnál van, ez az egyetlen, amire összpontosítok" – reagált Ince észrevételére Rodgers.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik