Gerrard: Bár 24 éves koromban találkoztam volna Rodgersszel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 19:01
null
Steven Gerrardnak esze ágában sincs végleg elszakadni a Liverpooltól (Fotó: Reuters)
Terjedelmes interjút adott a Liverpool hivatalos honlapjának Steven Gerrard, aki a nyártól az Egyesült Államokban folytatja pályafutását. A Bajnokok Ligája-győztes futballista nem árulta el, hogy melyik csapathoz igazol, ugyanakkor sajnálatát fejezte ki, hogy Brendan Rodgers menedzser nem korábban vette át a „vörösök” irányítását, vele ugyanis ő és a Liverpool is többre lett volna hivatott.

 

„A családommal együtt érzelmekben gazdag huszonnégy órán vagyunk túl, de hat hónap még hátravan a szerződésemből. Még bőven van időm sikereket elérni. Az utolsó leheletemig küzdeni fogok, szeretnék trófeával búcsúzni és a bajnokságban az első négy hely valamelyikén végezni” – kezdte a Liverpool televíziós csatornájának adott nyilatkozatát Gerrard.

„Bárcsak huszonnégy éves koromban találkoztam volna Brendan Rodgersszel. Akkor több elnyert címmel a tarsolyomban ülnék most itt. A gyermekeimet lesújtotta, amikor közöltem velük, hogy a szezon végén távozom a Liverpooltól. Ekkor kiszakadtak az érzelmek a házban” – folytatta a korábbi angol válogatott középpályás.

„Szerencsésnek érzem magam, hogy a világ legjobb szurkolótábora előtt játszhattam. A Liverpoolnál a drukkerek a legfontosabbak, fantasztikus kapcsolatot alakítottam ki velük. Csak akkor térek vissza, ha úgy érzem, hogy a klub segítségére tudok lenni. Bármilyen pozícióban szívesen állok a Liverpool rendelkezésére, mindig is a klub rajongója leszek” – mondta Gerrard.

„Az Egyesült Államokban folytatom a pályafutásomat, de még egyik csapathoz sem köteleztem el magam. Közel vagyunk a megállapodáshoz, hamarosan hivatalos bejelentéssel szolgálok” – szögezte le Gerrard, aki az angol sajtó értesülései szerint a Landon Donovant pótolni szándékozó Los Angeles Galaxynél köt majd ki, melynél heti 130 ezer eurót kereshet, és négyéves szerződést írhat alá.

A Liverpool színeiben az elmúlt 16 idényben 695 tétmérkőzésen 180 gólt szerző klublegenda az interjú végén nem „viszontlátással” köszönt el, hanem úgy, hogy „hamarosan találkozunk”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik