Anglia: biztosan nem tér vissza a korábbi csapatkapítány

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.02. 22:18
John Terry, a Chelsea labdarúgója kizárta annak lehetőségét, hogy újra pályára lép a válogatottban, ugyanakkor nagyon hiányzik számára a címeres mez.

Terry a vasárnapi Ligakupa-döntőn tért vissza a Wembleybe, ahol vezetésével a Chelsea legyőzte a városi rivális Tottenham Hotspurt 2–0-ra. Ennek apropóján kérdezték meg az újságírók, hogy fontolgatja-e visszatérést a „háromoroszlánosokhoz”, de a válogatott korábbi „csékája” kizárta ennek lehetőségét.

„Sosem fordult meg a fejemben, hogy visszatérjek, húztam egy vonalat, és továbbléptem. Nagyon jó érzés volt újra a Wembleyben. A hangulat, a stadion fantasztikus. Ez a legjobb hely, ahol egy labdarúgó pályára léphet” – mondta Terry.

A 34 éves védő 2012-ben vonult vissza az angol válogatottól, mert úgy érezte, hogy a szövetség nem támogatja őt, azt követően sem, hogy tisztázta magát az Anton Ferdinanddal szembeni, bíróságig jutó ügyben. Mint ismert, a QPR védője azzal vádolta Terryt, hogy rasszista megjegyzésekkel illette a QPR–Chelsea bajnokin 2011 őszén, ám a bíróság nem találta vétkesnek a Chelsea futballistáját.

Terry 78 mérkőzésen lépett pályára a nemzeti csapatban, hat gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik