Chelsea: Mourinhónak „nem kell” Pogba, Loftus-Cheeket preferálja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.20. 20:08
Paul Pogba, a Juventus futballcsapatának középpályása közel két hónapra kidőlt a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján elszenvedett sérülése miatt. Felröppent a hír, hogy a francia játékos a Chelsea-hez igazolhat, de José Mourinho, a londoni csapat menedzsere cáfolta a pletykát.


„Nem beszélek Pogbáról, vagy más játékosokról. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy jól állunk a középpályán. A következő szezonra Ruben is készen áll majd arra, hogy bekerüljön a kezdőcsapatba” – mondta Mourinho.
„Nem beszélek Pogbáról, vagy más játékosokról. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy jól állunk a középpályán. A következő szezonra Ruben is készen áll majd arra, hogy bekerüljön a kezdőcsapatba” – mondta Mourinho.

A „Ruben” jelen esetben nem más, mint a Chelsea fiatal játékosa, Ruben Loftus-Cheek, aki ezek szerint a jövőben komoly szerepet kaphat a londoni csapatban. A portugál menedzser elismerte, hogy érdeklődik pár új játékos iránt, de szerinte elég erős már így is a „kékek” kerete.

„Az igazolási politikánk az, hogy nincs szükségünk hatalmas összegekre, mert nincs szükségünk túl sok mindenre. Szeretjük a csapatunkat, szeretjük a játékosainkat, néhány kivételtől eltekintve fiatal játékosaink vannak. Mégegyszer mondom, a mi átigazolási tevékenységünk csendes lesz. Majd azután vonjuk le a következtetéseket, hogy kit kell igazolnunk, hogy eladtuk a játékosokat és megkaptuk az értük járó pénzt” – folytatta Mourinho.

„Jelenleg, ha megkérdeznek, hogy boldog vagyok-e, azt mondanám, hogy igen. Ha megkérdezik, elégedett vagyok-e a kerettel, azt fogom válaszolni, igen. Azért nem mondom, hogy nem leszünk aktívak a piacon, ugyanis mindig lehet erősíteni.”

Pogba könnyen lehet, hogy a nyáron otthagyja a Juventust, ahol a világ egyik legjobb játékosává fejlődött, miután 2012-ben távozott a Manchester Unitedtól. Az ügynöke, Mino Raiola szerint a 22 éves francia válogatott játékos értéke 100 millió euró. Úgy néz ki, ezt az összeget nem a Chelsea fogja kifizetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik