Chelsea: Nem az én döntésem volt, Mourinho hibázott - Hazard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.27. 09:11
Eden Hazard, a Chelsea labdarúgócsapatának belga szélsője szerint a „kékek” menedzsere, José Mourinho hibázott, amikor elengedte Kevin De Bruyne-t Londonból.

A Genkben nevelkedő De Bruyne 2012-ben szerződött a Chelsea-hez, amelynél azonban nem igazán találta a helyét, többször is kölcsönadták a londoniak, akik 22 millió euróért 2014-ben végleg elengedték a Wolfsburghoz a belga középpályást.

„Nem az én döntésem volt, nem volt beleszólásom, de úgy vélem, José Mourinho hibázott, amikor elengedte De Bruyne-t” – mondta a L’Équipe-nek a honfitárs, Eden Hazard.

„Kevin nagyszerű futballista, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb alapembere lett volna a Chelsea-nek. Örülök, hogy máshol jól érzi magát, de nagyon sajnálom, hogy nem játszhatunk együtt” – tette hozzá a belga szélső.

De Bruyne a 2014–2015-ös idényben 39 tétmérkőzésen lépett pályára a Wolfsburg mezében, ezalatt 14 gólt szerzett és 24 asszisztot jegyezett. Sajtóhírek szerint többek között a Bayern München is szívesen látná soraiban a még mindig csak 23 esztendős középpályást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik