Liverpool: „Kuss van!” Balotelli bizarr üzenete kritikusainak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 22:54
Mario Balotelli, a Liverpool csatára egy az Instagramon közzétett videóban tett fel néhány kérdést néhány meg nem nevezett címzettnek. Az üzenet lényege: Be lehet fogni!

Az olasz támadó nyári érkezése óta nem tudta bizonyítani képességeit az Anfielden, 24 mérkőzésen 4 gólt szerzett, november óta egyszer volt kezdő Brendan Rodgers együttesében. Ennek fényében rengeteg kritikát kap az angol sajtótól – és mindenki mástól is.

„Ismersz? Beszéltél velem valaha személyesen? Tudod, min mentem keresztül életem során? Csak a pályán láttál, miközben focizom. Úgyhogy, ember, inkább kussolj!” – szól Balotelli különös üzenetében.

A videóhoz a következő magyarázatot mellékelte: „Ezt azoknak küldöm, akik anélkül ítélkeznek, hogy ismernék a másikat. #aztcsinálokamitakarok – ezt ne feledd."

A Premier League-ben 13 forduló óta veretlen (ebből tíz mérkőzésen rendre három pontot szerző) Liverpool hétfőn idegenben győzte le 1–0-ra a Swansea-t, Balotelli betegség miatt a keretben sem volt. A „vörösök” vasárnap a Manchester Unitedet fogadják a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik