MU: Szerintem elégedettek velem a tulajdonosok - Van Gaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.15. 14:31
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere cáfolta azokat a pletykákat, miszerint Ángel Di María rossz formája és magánéletbeli gondjai miatt távozna a klubtól.

Di María a manchesteriek legutóbbi tíz meccsén nem szerzett gólt, csak három gólpasszt adott, így a Premier League történetének legdrágább játékosaként elmarad a teljesítménye a várakozástól, ráadásul az Arsenal elleni vesztes kupameccsen még ki is állították, kritikaözönt kiváltva. Ennek ellenére Van Gaal úgy véli, a következő szezonban is számolhat a világbajnoki ezüstérmessel, a távozásáról szóló hírek megrekednek pletykaszinten.távozásáról szóló hírek megrekednek pletykaszinten.

„Szerintem maradni fog. A reakciója és a hozzáállása a vereség és a piros lap után megfelelő volt. A korábbi incidens [Di María cheshire-i otthonába rablók törtek be, az argentin játékos és családja az eset óra szállodában lakik – a szerk.] ellenére jól érzi magát a Manchester Unitednél – mondta Van Gaal. – Mindig együtt érző vagyok, ha egy labdarúgó igényeiről van szó, és bár nem tudok semmi véglegeset mondani a jövőjéről, szerintem nem fog távozni.”

Az elmúlt időszakban Van Gaal munkáját is egyre több kritika érte, de a holland amondó, érzi a bizalmat a tulajdonosok részéről.

„Beszéltem a Glazer fivérekkel, és még most is itt vagyok. Szerintem elégedettek azzal, ahogy irányítom a klubot” – jelentette ki a 63 éves szakember.

ANGLIA, PREMIER LEAGUE
29. FORDULÓ, VASÁRNAPI MÉRKŐZÉSEK

14.30: Chelsea–Southampton (tv: DIGI Sport 1)
17.00: Manchester United–Tottenham (tv: DIGI Sport 1)
17.00: Everton–Newcastle United

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik