PL: Megnyugodhatnak, már nem érjük be a Chelsea-t - Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.21. 19:58
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapának francia menedzsere szerint együttese jól futballozott a Newcastle elleni bajnokin, ám a Chelsea-t nagy valószínűséggel így is képtelenek lesznek befogni az „ágyúsok”.

Mint arról beszámoltunk, az Arsenal Olivier Giroud duplájával 2–1-re legyőzte idegenben a Newcastle-t, így továbbra is tapad a tabella második helyén álló Manchester Cityre, hátránya pedig már csak négy pont a Chelsea mögött, amely azonban két találkozóval kevesebbet játszott.Mint arról beszámoltunk, az Arsenal Olivier Giroud duplájával 2–1-re legyőzte idegenben a Newcastle-t, így továbbra is tapad a tabella második helyén álló Manchester Cityre, hátránya pedig már csak négy pont a Chelsea mögött, amely azonban két találkozóval kevesebbet játszott.

„Remekül kezdtük a meccset, jól játszottunk, ám az utolsó tizenöt perc a vártnál nehezebb volt, sokan elfáradtak. A folytatásban is azon leszünk, hogy megnyerjük a találkozóinkat, és csökkentsük a hátrányt az éllovassal szemben. Mindent teszünk, de lassan megnyugodhatnak a »kékek«, őket már nem hiszem, hogy be tudjuk fogni” – mondta a „szarkák” elleni bajnokit követő sajtótájékoztatón Arsene Wenger.

Az éllovas Chelsea vasárnap 17 órakor a Hull City ellen lép pályára idegenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik