Everton: „Besic előrébb tart, mint amire számítottam”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.14. 11:32
A Premier League-ben szereplő Everton menedzsere, Roberto Martínez hízelgő véleménnyel van Muhamed Besicről, a Ferencváros korábbi középpályásáról. A spanyol szakember elmondta, a bosnyák válogatott játékos hamarabb felvette az angol futball ritmusát, mint amire számított.



„Besic szenzációs fickó. Ha értékelni szeretnénk a pályán mutatott teljesítményét, figyelembe kell vennünk a személyiségét. Olyasvalaki, akire lehet támaszkodni, akire fel lehet építeni a csapatot. Másik ország bajnokságából érkezett, mégis pazar meccseket játszott, ám kis időre még szüksége van ahhoz, hogy a védekező középpályás poszt nagymesterévé váljon” – mondta Martínez a Liverpool Echónak adott nyilatkozatában.

„Rengeteget játszott ebben a szezonban, a megszerzett tapasztalatok pedig elősegítik a fejlődését. Előrébb jár, mint amire számítottam. Nagyon fiatal játékos, és a legjobbját még nem is láthattuk” – méltatta a 22 éves futballistát a spanyol szakvezető.

A Ferencváros korábbi labdarúgója első idényében 29 tétmérkőzésen lépett pályára az Evertonban, ám az angol bajnokság legutóbbi öt fordulójában összesen csak 23 percet töltött a pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik