Man. City: Még megnyerhetjük a bajnokságot - Agüero

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.10. 16:24
Sergio Agüero, a Premier Leauge-ben szereplő Manchester City argentin labdarúgója szerint az „égszínkékek” kilencpontos hátrányból is megvédhetik bajnoki címüket, de ahhoz először meg kell verniük vasárnap a „kiszámíthatatlan” Manchester Unitedet.

„Természetesen megnyerhetjük a bajnokságot. A labdarúgásban minden megtörténhet: amint azt hiszed, valami biztos, minden egy csapásra megváltozik. Számtalan alkalommal lehettünk ennek szemtanúi, remélem, ismét megtörténik – mondta Agüero a Sky Sportsnak. – Csak magunkra koncentrálunk. Minden meccset meg akarunk nyerni és nyomást akarunk gyakorolni az éllovas Chelsea-re."Agüero a Sky Sportsnak. – Csak magunkra koncentrálunk. Minden meccset meg akarunk nyerni és nyomást akarunk gyakorolni az éllovas Chelsea-re."

A negyedik helyezett City vasárnap délután a dobogó harmadik fokán álló Manchester Unitedhez látogat, de Agüero nem tudja, mire számíthat a rapszodikus riválistól.

„A »vörös ördögöknek« kiváló játékosaik vannak. Ha összedolgoznak és minden jól működik, akkor elképesztően erős ez a United. Szerencsére ebben a szezonban ez nem mindig történt így – folytatta a hatvanszoros argentin válogatott csatár. – Néha úgy tűnik, nem hozzák ki magukból a maximumot, ahhoz képest, hogy milyen kiváló a támadósoruk. Egyszerűen kiszámíthatatlanok. Nem tudom megjósolni, hogy melyik arcukat mutatják vasárnap, de kétség sem férhet ahhoz, hogy a legjobb teljesítményünkre lesz szükség, ha meg akarjuk verni őket.”

„Imádok gólt lőni, de egy rangadón betalálni még édesebb. Hátborzongató élmény a United ellen gólt szerezni az Old Traffordon. Szinte érzed a bőrödön a feszültséget, mikor egy pillanat alatt elhalkul a hazai tábor és tombolni kezdenek a te szurkolóid."

Agüero ismét átélheti ezt a pillanatot az április 12-én, vasárnap 17.00-kor kezdődő manchesteri rangadón, melyet a DIGI Sport 2 élőben közvetít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik