MU: „A következő idényben sem lesz esély a bajnoki címre”

Vágólapra másolva!
2015.05.14. 18:46
Paul Scholes, a Manchester United labdarúgócsapatának ikonja szerint korábbi klubja a következő idényben sem lesz versenyben a bajnoki címért.

„A következő szezonban a Bajnokok Ligája-indulást jelentő pozíciók egyikének elcsípése lehet a Manchester United reális célja. Túl korai a bajnoki címről beszélni, véleményem szerint az MU-nak nem lesz még esélye a trófeát a magasba emelni” – mondta a Full Time Devilsnek Scholes.Manchester United reális célja. Túl korai a bajnoki címről beszélni, véleményem szerint az MU-nak nem lesz még esélye a trófeát a magasba emelni” – mondta a Full Time Devilsnek Scholes.

„A Stamford Bridge-re legalább két-három klasszis érkezhet a nyáron, így várhatóan a következő szezonban is nagy lesz a Chelsea fölénye. Az Arsenal is erősödni látszik a Swansea elleni vereség ellenére, így ha jól végzik a dolgukat az »ágyúsok« az átigazolási időszakban, ők is ott lehetnek az élbolyban. A Manchester City mindig kiszámíthatatlan, a költekezés biztos most sem marad el, de ez még semmit sem jelent” – tette hozzá a korábbi angol válogatott középpályás.

„A hátsó alakzat szorul elsősorban erősítésre. A mi időnkben Patrice Evra, Nemanja Vidics és Rio Ferdinand kirobbanthatatlan volt a védelemből, most azonban rengeteg a változás. Johnny Evans vagy sérült, vagy eltiltott, Phil Jones mindig sérült, Chris Smalling pedig a jó formája ellenére még mindig nem tűnik biztos pontnak” – mondta Scholes.

A Manchester United két fordulóval a bajnokság vége előtt a negyedik helyen áll a Premier League tabelláján, hátránya öt pont a második Manchester City mögött, és kettő a harmadik Arsenal mögött, amely egy találkozóval kevesebbet játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik